Închide meniul

Mulțescu a părăsit Capitala și regretă că a semnat cu Dinamo. "Orice om zdravăn la cap nu accepta să vină!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 iulie 2020, 7:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Mulțescu a părăsit Capitala și regretă că a semnat cu Dinamo. "Orice om zdravăn la cap nu accepta să vină!"

Gheorghe Mulțescu regretă că a revenit la Dinamo

Dan Alexandru Covaciu este cel de-al 11-lea caz depistat, iar Gheorghe Mulțescu și-a pus mâinile în cap. Nu își face griji că ar fi în pericol, dar îi pare rău că a revenit pe banca alb-roșiilor într-un asemenea moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mulțescu, scandalizat de numărul mare de infectări

"Eu port mască de 5 luni, acum am plecat la țară, la Hațeg, într-o zonă curată. Marți facem din nou teste, nu ne antrenăm până atunci, știu că e lege. Le-am dat un program pentru acasă celor disponibili", a declarat Gheorghe Mulțescu pentru Digi Sport.

Mulțescu va împlini 69 de ani în luna noiembrie. Tehnicianul câinilor așteaptă rezultatul anchetei făcute de DSP pentru a afla când se poate întoarce la echipă.

"Eu sunt tare psihic, dar și fierul se îndoaie! E foarte greu, coși aici și se rupe dincolo! E ca o condamnare, ca antrenor nu a am mai trecut prin așa ceva. Dacă era situația așa nu mai acceptam să vin, orice om zdravăn la cap nu accepta.

Nu știu cine a adus virusul, nu am date, nu vreau să greșesc. Cert e că suntem echipa cel mai rău lovită, de aceea eu și Bogdan Bălănescu am vorbit cu câțiva jucători.

Reclamă

Acum nu mai contează cine a fost și ce a a făcut, contează că nu au fost în regulă. Puțin spus că sunt supărat pe ei, sunt scandalizat, e lipsă de responsabilitate! Nu la toți, dar despre asta e vorba", a mai spus antrenorul lui Dinamo.  

Lista celor infectaţi cu Covid-19 din clubul Dinamo:

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sunt 11 cazuri de infectare cu coronavirus la Dinamo
  • Mulțescu regretă că l-a înlocuit pe Adrian Mihalcea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și