Închide meniul

Mulţescu, pregătit pentru provocarea carierei. "Vă garantez că e ultima dată când sunt SMURD-ul! M-a durut când am văzut cum se afundă Dinamo"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2020, 13:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Mulţescu, pregătit pentru provocarea carierei. "Vă garantez că e ultima dată când sunt SMURD-ul! M-a durut când am văzut cum se afundă Dinamo"

Gheorghe Mulţescu este noul antrenor al lui Dinamo

Câinii sunt în faţa unei serii de foc. Vor juca cinci meciuri în decurs de două săptămâni. Mulţescu debutează joi, cu Chindia Târgovişte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mulţescu a revenit la Dinamo

"Intrăm în pâine direct. Am intrat deja, am fost la Săftica, mi-au făcut testul. E un ritm care trebuie foarte bine cântărit pentru că este şi oboseală fizică, o să intervină şi oboseala mentală. Dacă Dinamo a apelat la mine într-un moment greu, nu puteam să refuz. Eu am avut atâtea satisfacţii la Dinamo şi am zis să dau încă o dată un tribut.

Vă garantez că este ultima dată când sunt SMURD-ul. Nu cred că o să mai am nervi. Acum încă mai am şi caut să mă încarc de energie pozitivă. Sigur că m-a durut când am văzut cum pierde şi cum se afundă în zonele mlăştinoase. E normal că am suferit pentru Dinamo. Să văd că echipa unde am avut cele mai mari satisfacţii se duce în jos nu a fost deloc uşor.

Mihalcea nu va rămâne în echipa noastră. Sigur că o să-l sun şi să-l întreb câteva lucruri pe care eu nu le ştiu. Atunci e bine să ne sfătuim", a dezvăluit Mulţescu, imediat după ce a semnat contractul cu Dinamo.

Dinamo este pe loc retrogradabil în Liga 1. Ocupă penultima poziţie, dar mai are două restanţe de disputat. Alb-roşiii sunt la un punct în spatele lui Poli Iaşi, echipă cu care tocmai au remizat, 1-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și