Închide meniul

Mutare ȘOC! Campioana Ligii 1 se poate decide în Antalya. Planul gândit de FRF și acceptat de echipe

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2020, 12:47

Reclamă
Mutare ȘOC! Campioana Ligii 1 se poate decide în Antalya. Planul gândit de FRF și acceptat de echipe

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Campioana Ligii 1 s-ar putea decide în Antalya

Secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, a venit cu propunerea inedită, ca echipele din Liga 1 să se mute în Antalya. Pot face chiar și pregătirea acolo și apoi să dispute toate partidele rămase din acest sezon, în cazul în care situația din România nu va permite acest lucru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii LPF, dar și reprezentanții cluburilor s-au arătat încântați de ideea de a se juca meciuri oficiale pe terenurile pe care, până în acest an, fotbaliștii români se pregăteau pentru noul sezon.

LPF vine cu banii din drepturile TV

În România, starea de urgență a fost prelungită până pe 15 mai. Imediat după, echipele se pot reuni. Dacă autoritățile nu își vor da acordul pentru a se juca meciuri la noi în țară, atunci partidele se vor disputa în Antalya. FRF și LPF vor stabili toate detaliile în care mutarea va deveni posibilă.

În situația în care se va decide disputarea meciurilor în Antalya, LPF le poate pune la dispoziție echipelor și fondurile necesare cazării. Acestea ar urma să fie ajutate cu până la 200.000 de euro fiecare, bani ce vor fi scăzuți din drepturile TV din sezonul viitor.  

Săptămâna trecută, LPF miza pe un scenariu în care cele 8 etape rămase din play-off și cele 12 din play-out ar avea loc în perioada 6 iunie – 26 iulie. În același interval trebuia să se joace și meciurile eliminatorii din Cupa Românei, finala fiind programată pentru 29 iulie.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și