Închide meniul

"N-au avut nicio ocazie timp de 78 de minute!". Eugen Neagoe nu crede că echipa sa merita să piardă cu FCSB. "Jucam 2 zile și tot nu dădeau gol"

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 19:35

"N-au avut nicio ocazie timp de 78 de minute!". Eugen Neagoe nu crede că echipa sa merita să piardă cu FCSB. "Jucam 2 zile și tot nu dădeau gol"

Mediafax Foto / Sebastian Tataru via Hepta

Eugen Neagoe a vorbit despre înfrângerea cu FCSB

  • Eugean Neague, dezamăgit de rezultatul cu FCSB
  • Antrenorul Astrei nu crede ca echipa sa merita să piardă

FCSB și-a consolidat poziția de lider grație victoriei cu 3-0 din fața Astrei. Antrenorul Astrei, Eugen Neagoe, nu a fost însă convins 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe: "Jucam două zile și tot nu dădeau gol"

„Explicațiile sunt puține și simple, cred că în această seară am făcut un joc foarte bun. Timp de 78 de minute, cei de la FCSB nu au avut nicio ocazie. Asta e fotbalul, noi am ratat. A trebuit să fac o schimbare, l-am schimbat pe Găman, l-am băgat pe Riza în locul lui Stahl, este de meserie fundaș stânga. Nu a fost pregătit, nu a fost lângă Man.

În momentul în care vor fi lângă noi și jucători care au venit la echipă vom arâta mult mai bine, am promis acest lucru. Până la primul gol, FCSB nu a avut nicio ocazie. Era un meci simplu, cred că puteam să jucăm două zile dacă nu ieșea Găman. Cine vede rezultatul spune că a fost dezastru.

Reclamă

Au făcut 78 de minute un joc foarte bun tactic, au stat perfect băieții în teren. Nu am reușit să marcăm și am fost pedepsiți în ultimele 12-13 minute. Nu aveam probleme, nu-mi făceam griji, eram foarte liniștit. În ultimele minute am primit trei goluri”, a spus Neagoe, pentru Digi Sport.

Neagoe a vorbit și despre favoritele la titlu, dar și despre situația financiară de la echipa giurgiuveană.

Reclamă

 ”Eu am spus, sunt trei echipe care se vor bate la campionat: FCSB, CFR și Craiova. Sunt echipe bune, vom vedea cine va câștiga campionatul. Pe mine mă interesează echipa mea, cu siguranță mă interesează să câștigăm cât mai multe puncte și foarte rapid.

Acum, sunt foarte dezamăgit de rezultat, nu de joc. Sunt două luni de restanță, azi cred că s-au făcut, trebuia să primim salariul pe decembrie. Sunt două luni de restanță, nu e ceva neobișnuit în România”, mai spus Eugen Neagoe. 

FCSB, o mașinărie de goluri

Elevii lui Toni Petrea ocupă primul loc în Liga 1, la trei lungimi în fața lui CFR Cluj, ocupanta locului secund. Echipa lui Gigi Becali are patru puncte avans și față de Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

A fost a doua victorie din ultimele trei etape pentru FCSB. Echipa bucureșteană are cel mai bun atac din Liga 1, cu 40 de goluri marcate în 16 meciuri. FCSB dă și primii doi golgheteri ai campionatului, Dennis Man și Florin Tănase au câte 13 și, respectiv, 11 reușie.

FCSB a înscris cât au făcut-o împreună la un loc CFR Cluj și Craiova. Elevii lui Toni Petrea au înregistart o medie de 2,5 goluri pe meci și au reușit să găsească drumul spre gol în aproape toate meciurile din acest campionat, cu excepția eșecului 0-2 cu CFR Cluj.

Pentru FCSB urmează deplasarea de pe terenul Viitorului, iar Astra va primi vizita celor de la Viitorul. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat