Închide meniul

„N-o să caut alibiuri!” Flavius Stoican l-a „înțepat” pe Mircea Rednic, după ce i-a luat locul la Dinamo. „Știu la ce mă înham!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 decembrie 2021, 20:39

„N-o să caut alibiuri! Flavius Stoican l-a „înțepat pe Mircea Rednic, după ce i-a luat locul la Dinamo. „Știu la ce mă înham!

Flavius Stoican l-a înțepat pe Mircea Rednic

Hepta

  • Flavius Stoican l-a „înțepat” pe Mircea Rednic
  • Mesaj pentru fanii lui Dinamo

„Sunt convins că a încercat să facă tot ceea i-a stat în putință, dar n-a fost să fie! N-o să caut alibiuri, că lotul e nu știu cum e, că bate vântul dintr-o parte, că nu știu ce lot mi-a rămas, că nu s-au făcut puncte, c-o fi, c-o păți! Știu la ce mă înham. Știu că suporterii vor fi mulțumiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican l-a taxat pe Mircea Rednic

Voi face tot ceea ce îmi stă în putere să salvăm echipa, cu toții, sunt convins că vom reuși. Chiar dacă cei mai mulți dintre microbiști nu ne dau șanse, sau mari șanse, vom face totul ca să fie bine pentru Dinamo.

Nu dau procente, dar voi face absolut tot ceea ce depinde de mine și de jucători să îndeplinim obiectivul, iar Dinamo să rămână acolo unde e loc, în acest sezon. Să fim sănătoși și apoi la anul ne fixăm ținte mai înalte”, a spus Flavius Stoican, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Mircea Rednic a avut parte de un mandat dezastruos. Cu el pe bancă, Dinamo a câştigat un singur meci din cele 12 partide oficiale. Chindia a fost singura echipă învinsă de Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic. A fost pentru a 5-a oară când Mircea Rednic a fost antrenor în „Ştefan cel Mare”. Rednic a lăsat-o pe Dinamo pe penultimul loc în clasament.

Mircea Rednic a fost dat afară de Dinamo, deşi antrenorul îşi făcuse planurile de viitor pentru a salva echipa de la retrogradare. În locul său a venit Flavius Stoican, cel care a mai antrenat de două ori Dinamo.

Reclamă
Citește și:

Câți bani are de încasat Mircea Rednic după ce a fost demis de la Dinamo

Aministratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a dezvăluit că Mircea Rednic are de încasat doar salariul aferent pentru luna noiembrie, după ce a fost demis din funcția de antrenor principal. Plecarea „Puriului” a fost facilitată de faptul că nu și-a îndeplinit obiectivele pe plan sportiv.

„Credeți-mă că sunt un om cu mare experiență și nu riscam să bag clubul într-un litigiu aiurea cu domnul Mircea Rednic, dacă noi nu eram acoperiți de contract. Iar Mircea Rednic știe foarte bine contractul din scoarță în scoarță. În contract sunt niște clauze foarte bine stabilite, pe care domnul Rednic nu le-a îndeplinit din punct de vedere sportiv sau puteți să îi spuneți și profesional.

Nu intrăm aici în detalii, deoarece contractul este confidențial. Astfel că, noi ne-am folosit de acele clauze și am decis să îi reziliem contractul unilateral. Avem să îi plătim domnului Rednic, doar banii aferenți salarului dânsului pe luna noiembrie, atât.

Reclamă 4 / 0/3

Avea și dânsul o clauză în favoarea sa, dar nu s-a mai putut folosi de ea deoarece nu și-a îndeplinit obiectivele. Îmi pare rău că a trebuit să ne despărțim în aceste condiții de dânsul, dar nu mai mergea așa și a trebuit să luăm o decizie pentru binele lui Dinamo”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”