Închide meniul

”Ne-a distrus! Nu mai apără!” Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Vlad! Patronul FCSB a încercat să îl vândă la Universitatea Craiova chiar în timpul meciului cu FC Argeș: ”L-am sunat pe Rotaru!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 martie 2022, 11:22

Reclamă
”Ne-a distrus! Nu mai apără!” Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Vlad! Patronul FCSB a încercat să îl vândă la Universitatea Craiova chiar în timpul meciului cu FC Argeș: ”L-am sunat pe Rotaru!”

Gigi Becali este patronul FCSB-ului

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Vlad

”Eu iau lucrurile în ansamblu, ceilalți normal să ia rezultatul. Am jucat fără cinci titulari și s-a jucat numai la o poartă. Nu ai cum să câștigi niciodată meciul așa. Vlad și-a băgat mingea în poartă, situații de cascadorii râsului. Câștigam dacă nu făcea gafa aia. N-am ce să-i mai fac, nu mai apăra. Faceți ce vreți cu echipa națională, ne-a distrus. Îmi e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur. Am dat telefon aseară, după gol, lui Rotaru. Dar nu mai vrea să-l ia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din Europa el ne-a scos, campionatul anul trecut s-a evaporat. Cum să faci așa ceva? Greșeala e omenească… dacă greșești o dată, se întâmplă. M-am luat după oamenii mei, că e cel mai bun, dar el nu mai apără. Nu avem ce face! Nu știu cât contract are, cât nu are. Nu mai apără el, nu se poate așa ceva!”, a răbufnit Gigi Becali, la ProX.

27 de meciuri are Andrei Vlad în acest sezon al Ligii 1 și 27 de goluri încasate. Transferat în 2017 de la Universitatea Craiova, cu 400.000 de euro, Vlad a ajuns să aibă o cotă de un milion de euro.

Cum a reacționat Ștefan Târnovanu după ce a aflat ca Andrei Vlad e OUT de la FCSB

Andrei Vlad a făcut o gafă de proporții în meciul FC Argeș – FCSB, scor 1-0, din etapa a 29-a a Ligii 1. „Messi al portarilor” a făcut o eroare de amator și le-a permis adversarilor să deschidă scorul. Gigi Becali nu a mai rezistat și i-a dictat lui Toni Petrea să îl schimbe pe Vlad la pauză.

Ștefan Târnovanu (21 de ani) a scăpat fără gol în repriza secundă și este de așteptat să își fie noul titular de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor este hotărât să îl dea afară pe Andrei Vlad și nu se va mai baza pe el în această stagiune.

Reclamă
Reclamă 4

Târnovanu tocmai a postat o imagine din timpul meciului, pe contul său de Facebook. A folosit și un emoticon în care a lăsat de înțeles că nu își dorește să vorbească.

Portarul care a mai jucat pentru Poli Iași, Sportul Snagov și Știința Miroslava a fost la a doua apariție din acest sezon. A fost titulari în remiza cu Sepsi, din luna decembrie, scor 0-0. Are o cotă de piață de 150.000 de euro.

Reclamă
Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:48

Florin Niţă, asaltat de oferte după meciurile naţionalei de la EURO 2024! Marius Şumudică: „Săptămâna asta semnează”

12:44

LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Barcelona e ACUM în AntenaPLAY! Victor Martins s-a impus în cursa de sprint

11:58

Publicaţia L’Equipe, impresionată de suporterii României la meciul cu Belgia: „30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi”

11:50

VIDEOArvid Lindblad a câştigat cursa de Formula 3 de la Barcelona, LIVE în AntenaPLAY! Mari Boya s-a impus în cursa de sprint

11:47

„Nu se vede urât când numărul 10 e rezervă două meciuri la rând?” Răspuns categoric al lui Ianis Hagi, după Belgia – România

11:04

Philip Otele pleacă de la CFR Cluj! Neluţu Varga dă o altă lovitură importantă! Suma pe care o va încasa

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid
Citește și