Închide meniul

"Ne-a mitraliat! Omul ne-a terminat pe toţi!" Piteştenii au acuzat arbitrajul după eşecul cu Dinamo. "A fost placaj în careu!"

Mihai Ispas Publicat: 4 decembrie 2020, 20:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
"Ne-a mitraliat! Omul ne-a terminat pe toţi!" Piteştenii au acuzat arbitrajul după eşecul cu Dinamo. "A fost placaj în careu!"

captură Digi Sport

Antrenorul lui FC Argeş, Augustin Eduard, a spus că echipa sa a fost mitraliată de arbitrul Marian Barbu

Antrenorul lui FC Argeş, Augustin Eduard, s-a dezlănţuit în acuzaţii la finalul meciului pierdut cu 1-0 contra lui Dinamo. El a cerut penalty pentru un fault comis de Ricardo Grigore în ultimul minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost placaj! O să dea şi în Europa! Asta e infracţiune"

"Sunt de la 8 ani în fotbal, de 50 de ani. Nu am văzut niciodată aşa ceva! A fost placaj făcut de fundaşul lor asupra atacantului nostru! 

Aşa ceva o să dea şi în Europa. Placaj, efectiv! N-am înţeles ce a dat! Fault la cine?! Că avem ochi, nu suntem chiori! Clar ca lumina zilei.

Cine greşeşte ar trebui să nu mai arbitreze. Vine un domn care efectiv ne mitraliază. Aşa a făcut! Nu se îndreaptă nimic, VAR-ul nu apare, suntem la mâna lor. Omul ne-a terminat pe toţi!", a spus antrenorul Augustin Eduard. 

Tehnicianul piteştenilor se teme că va rămâne fără loc de muncă pentru că a fost eliminat în urma protestelor.

Reclamă

"Normal, e viaţa mea, de trei nopţi n-am închis un ochi, ne gândim cum să salvăm situaţia la această echipă. Este clar. O infracţiune! Furt împotriva muncii!

Lui Gane care a urlat tot meciul i-a dat galben. M-au scos şi din muncă. Dacă mă şi suspendă…", a mai spus antrenorul lui FC Argeş la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și