Închide meniul

"Ne-am pierdut identitatea!". Anunţul lui Gică Popescu după dezastrul de la Viitorul. "Toţi jucătorii au plecat cu acordul antrenorului"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 februarie 2021, 19:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

"Ne-am pierdut identitatea!". Anunţul lui Gică Popescu după dezastrul de la Viitorul. "Toţi jucătorii au plecat cu acordul antrenorului"

Facebook Viitorul

Gică Popescu spune că postul lui Mircea Rednic nu e în pericol pentru moment

Viitorul a ajuns la opt meciuri fără victorie în Liga 1. Înfrângerea cu 1-0 în fața lui FC Argeș a concretizat al treilea eșec la rând pentru constănțeni. Cu toate acestea, Gică Popescu a dat asigurări că postul lui Mircea Rednic nu este în pericol. Şeful Viitorului a spus însă că plecările mai multor jucători importanţi nu sunt o scuză pentru antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: “Toţi jucătorii au plecat cu acordul antrenorului” 

“Toţi jucătorii au plecat cu acordul antrenorului. L-am întrebat la fiecare în parte. (…) „Nu trecem prin cea mai bună perioadă. Suntem într-o criză elocventă de rezultate. Sper să nu fie vorba de un blocaj al jucătorilor noștri.

Refuz să cred că atâția jucători cu experiență în Liga 1 pot să piardă atât. Poate fi un moment psihologic", a spus Gică Popescu.

Gică Popescu: "Deocamdată, credem în Mircea Rednic"

Şeful Viitorului spune că pentru moment postul lui Mircea Rednic nu este în pericol şi că pentru rezultate este şi el răspunzător.

"Momentul în care se schimbă antrenorii este foarte greu să continui pe o anumită filosofie. A venit Ruben de la Barrera și am sperat să continue munca pe care a făcut-o Gică. L-am schimbat și a venit Mircea. El a jucat și astăzi 4-3-3 așa cum suntem obișnuiți. Încearcă să joace sisteme diferite, este normal să joace sisteme diferite.

Reclamă

Ne-am pierdut identitatea pe care o aveam înainte. Deocamdată, credem în Mircea Rednic. Din păcate, nu l-am avut în aceste săptămâni, fiind infectat. Sper că, odată cu întoarcerea lui, să revină pe bancă și să aibă mai mult noroc. Cert e că nu arătăm cum trebuie, nu arătăm cum ne-am dori. Eu îmi asum rezultatele din punct de vedere administrativ.”, a declarat Gică Popescu pentru Digi Sport.

Kevin Luckassen, golgheterul Viitorul echipei în acest sezon, a plecat la Kayserispor, Bradley de Nooijer a fost cedat în Ucraina, la Vorskla Poltava, iar Gabriel Iancu, cel mai bun marcator din sezonul trecut din Liga 1, a plecat în Rusia la Akhmat Grozny. 

FC Argeș – Viitorul 1-0

După 0-1 cu FC Argeş, Viitorul a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga 1. Mai mult, constănțenii n-au mai câștigat în campionat de opt etape. Viitorul a căzut pe locul 11 în Liga 1 după înfrângerea de pe terenul piteștenilor. Echipa lui Mircea Rednic a ajuns la opt puncte distanță de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, FC Argeș a trecut peste Viitorul în clasament. După ce au început sezonul dezastros, piteștenii au urcat pe locul 10 în Liga 1 și sunt neînvinși în 2021. 4 victorii și trei remize a înregistrat formația din Trivale în 2021.

Pentru Viitorul urmează meciul cu Poli Iași din următoare etapă din Liga 1. Rednic ar putea să fie demis dacă scoate alt rezultat în afară de victorie din meciul respectiv. FC Argeș va primi vizita lui Sepsi Sf. Gheorghe în următoarea etapă. Echipa antrenată de Prepeliță și Mihai Ianovschi va spera ca seria fantastică din 2021 să continue.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și