Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Ne-au dat nişte topoare”. Mărturia incredibilă a lui Cătălin Munteanu. Ce a păţit chiar pe terenul de fotbal

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 11:11

  • Mărturia incredibilă a lui Cătălin Munteanu
  • Ce a păţit la începutul carierei

În noiembrie 1997, Steaua a obţinut o calificare miraculoasă în faţa celor de la Bastia. După ce au bătut cu 1-0 acasă, roş-albaştrii au pierdut cu 2-3 la Bastia, dar s-au calificat în turul al treilea al Cupei UEFA. Meciul de la Bastia a fost unul incredibil. Corsicanii au evoluat extrem de dur, cu largul concurs al arbitrului partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mărturia incredibilă a lui Cătălin Munteanu

Cătălin Munteanu a jucat în acel meci, iar acum a dezvăluit la AS.RO LIVE, emisiunea lui Cătălin Oprişan, ce s-a întâmplat cu adevărat în Corsica. „Am scăpat cu viaţă de la Bastia. Ne-au dat nişte topoare acolo. Roşu a rămas acolo în spital. A avut fractură la braţ. Fiecare ne-am luat lovituri. Arbitrul le-a permis intrările dure. Nu le-a dat niciun cartonaş roşu. Singurul care a încasat roşu a fost Marius Luca de la noi. Voiam să ne calificăm, era un meci important. Voiam să jucăm fotbal”, a dezvăluit cel poreclit „Cap de Zmeu”.

Cum a ajuns Cătălin Munteanu la Steaua

Reclamă

Cătălin Munteanu a dezvăluit şi cum a ajuns la Steaua de la Romprim, chiar de la juniori. Munteanu a împărţit vestiarul cu jucători extrem de importanţi din istoria roş-albaştrilor. „Erau acolo Lăcătuş, Răchită, Ritli, Rotariu. Eu am prins ultimii doi ani din cei 6 în care s-au câştigat titluri consecutive. Eram mai timid aşa, la locul meu. Mi-am văzut de treaba mea. Fiecare mi-a dat câte un sfat. Cu Zoli Ritli am stat în cameră când am ajuns la Steaua. Nu conştientizam eu ce reuşeam atunci. Am prins şi Forban. Alergare, abdomene şi atât. Totul prin zăpadă.„, a mai spus Cătălin Munteanu la AS.RO LIVE.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest
Liga 2 • 21 mart., 13:55
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest! Anunţul oficial
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei