Închide meniul

"Nea Gigi, vrem să facem teste!" Becali a reacționat imediat la rugămintea jucătorilor de la FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 aprilie 2020, 16:08

"Nea Gigi, vrem să facem teste!" Becali a reacționat imediat la rugămintea jucătorilor de la FCSB

SportPictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali le va face teste de coronavirus jucătorilor

Becali ar fi vrut să îi bage pe jucători în cantonament, chiar în Săptămâna Mare. Patronul FCSB s-a răzgândit după ce Klaus Iohannis a anunțat că va prelungi starea de urgență din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu îi mai bagă în cantonament pe jucători, aceștia vor face testul pentru coronavirus.

Testul îl vom face, ca să știm. Ei au cerut. `Nea Gigi, vrem să facem teste`. Facem, vine doctorul și vă facem teste, ca oricărui străin”, a spus Gigi Becali, pentru AntenaSport.

Gigi Becali anunță că a comandat medicamentul care ajută la tratarea Covid-19: "Se numește Arbidol"

În ziua în care Klaus Iohannis a anunțat că va prelungi starea de urgență, Gigi Becali a dezvăluit că a comandat și plătit 100.000 de pastile de Arbidol din Rusia, un medicament despre care patronul FCSB susține că face parte din tratamentul împotriva coronavirusului, dar care nu este aprobat de Uniunea Europeană.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și