Închide meniul
VIDEO

Nebunie în autocarul Rapidului! Cristi Săpunaru a cântat imnul giuleştenilor, care au sărbătorit cu bere

Antena Sport Publicat: 23 august 2021, 10:46

Nebunie în autocarul Rapidului! Cristi Săpunaru a cântat imnul giuleştenilor, care au sărbătorit cu bere

Nebunie în autocarul Rapidului!

Captură foto: Facebook Rapid

  • Botoşani – Rapid 0-2
  • Rapid e neînvinsă şi fără gol primit după primele 6 etape

Sărbătoarea a fost totală în autocar, mai mulţi dintre jucătorii lui Mihai Iosif fiind surprinşi cu berile în mâini, unele meritate dacă ţinem cont de parcursul incredibil al nou-promovatei, care e la doar două puncte de liderul CFR, fără gol primit în primele 6 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif, savuros: „Băieţii m-au „nenorocit”! Am cucerit Moldova, ce n-au reuşit turcii!”

Mihai Iosif a făcut spectacol după o nouă victorie în Liga 1. Rapid a învins-o pe FC Botoşani şi îi suflă în ceafă liderului CFR Cluj.

Reclamă

Giuleştenii au adunat 16 puncte şi sunt pe locul secund, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. La final, Mihai Iosif a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi. De asemenea, tehnicianul a explicat ce l-a deranjat la arbitraj.

„Sunt fericit, toţi suntem. Am avut atâţia oameni după noi. Nu am comentat niciodată arbitrii, sunt nişte lucruri care mă depăşesc. Stau de luni, zi de zi, la antrenament să-mi spună să stau jos. Asta e societatea noastră. Eu nu stau cu capul plecat, nu voi merge în genunchi, voi privi cu pieptul în faţă. Băieţii deja m-au „nenorocit”, merită toată laudele. Le-aş da tot ce am mai bun”, a declarat Mihai Iosif pentru FC Rapid 1923.

Reclamă

Pentru alb-vişinii urmează un nou meci extrem de dificil. Etapa viitoare va primi, pe Arena Naţională, vizita Universităţii Craiova. Mihai Iosif îi aşteaptă pe fani în număr cât mai mare şi promite că elevii săi vor da totul pentru victorie.

„A devenit ceva normal, le mulţumesc din tot sufletul fanilor. S-a creat o emulaţie cum nu ştiu dacă a mai fost vreodată la acest club. Suntem originali. Noi suntem Rapid, asta trebuie să ştie toată lumea. Am cucerit Moldova, ce n-au reuşit turcii. Săptămâna viitoare cucerim Bucureştiul”, a mai spus antrenorul giuleştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu