Închide meniul

Neluțu Varga a anunțat ultimul transfer al iernii pentru CFR Cluj: „Cu el chiar închidem campania”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 ianuarie 2023, 8:57

Neluțu Varga a anunțat ultimul transfer al iernii pentru CFR Cluj: Cu el chiar închidem campania”

Neluţu Varga anunţă că are ofertă de peste 10 milioane de euro de la Adana pentru doi jucători

Sursa foto: Gazeta de Cluj

Neluțu Varga a anunțat ultimul transfer al iernii pentru CFR Cluj. Patronul ardelenilor speră să finalizeze cât mai repede mutarea lui Philip Otele, atacantul celor de la UTA Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanțatorul campioanei a declarat că transferul nigerianului va fi ultimul din această perioadă de marcato.

Neluțu Varga a anunțat ultimul transfer al iernii pentru CFR Cluj: „Cu el chiar închidem campania”

În această iarnă, CFR Cluj a perfectat patru transferuri cu care speră să câștige un nou titlu: Ermal Krasniqi, Andrei Peteleu, Bogdan Țîru și Anton Maglica.

Dan Petrescu și-l dorește foarte mult și pe Philip Otele, calitățile extremei nigeriane fiind pe placul tehnicianului. Deși Otele s-a înțeles cu CFR Cluj pentru o mutare în vară, atunci când îi expiră contractul, campionii vor să-l aducă la Cluj încă din această lună.

Pentru ca mutarea să aibă loc, Neluțu Varga trebuie să plătească o sumă de bani celor de la UTA. Momentan, cele două părți nu au ajuns la un numitor comun.

Reclamă

„Cu Otele chiar închidem campania din această iarnă. Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad, ca să îl luăm deja de acum, nu din vară. Nu pot să vorbesc despre bani până nu se închide transferul”, a declarat Nelu Varga, pentru Fanatik. 

Dan Petrescu trage un semnal de alarmă înainte de Farul – CFR Cluj: „Preferam alt adversar! Nu e mare presiune la ei!”

Dan Petrescu se confruntă cu probleme de lot înaintea derby-ului pentru primul loc dintre Farul şi CFR Cluj. Tehnicianul campioanei a declarat că nici jucătorii pe care clujenii i-au transferat în această iarnă nu sunt pregătiţi din punct de vedere fizic.

Farul şi CFR Cluj vor disputa derby-ul din prima rundă a anului 2023. CFR Cluj îşi doreşte victoria, pentru a urca pe primul loc în Liga 1. Meciul va fi luni, de la 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a prefaţat duelul cu Gică Hagi şi a ajuns la concluzia că partida de la Constanţa va fi una infernală. „Bursucul” a declarat că ar fi preferat un adversar mai facil în primul meci după reluarea campionatului, însă ia în calcul posibilitatea de a trece pe primul loc în cazul unei victorii.

Dan Petrescu a mai mărturisit că se confruntă cu probleme serioase de lot, deoarece are atât jucători accidentaţi, cât şi suspendaţi. De asemenea, tehnicianul campioanei a mărturisit că nici fotbaliştii transferaţi în această iarnă nu sunt apţi 100%.

„Sunt ceva probleme cu accidentările, cu suspendările. Camora şi Kolinger sunt suspendaţi. Sunt şi ceva jucători noi. Nu e uşor la început. Primul meci este foarte difil, jucăm cu echipa de pe primul loc. Meci foarte complicat, mereu a fost aşa la Constanţa. Ştiu ce mă aşteaptă. Am urmărit meciurile din pregătire ale celor de la Farul şi ştiu stilul lor. Sper să reuşesc să ghicesc echipa de start şi schimbările.

Presiune e la ambele echipe. Farul la începutul campionatului nu se gândea să fie acolo, nu e aşa mare presiune la ei. Vor avea stadionul plin. Fanii vor pune presiune mare pe noi şi pe arbitrii. Chiar dacă e primul meci, n-o să pară primul meci, ambele echipe vor face pressing.

Cred că în echipa de start vor fi aceeaşi jucători de anul trecut, echipa standard. Boli a câştigat campionate, şi cu noi şi cu Farul, e clar că vrea să câştige campionatul.

Recomandări
  • Neluțu Varga a anunțat ultimul transfer al iernii pentru CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și