Închide meniul

„Nervii sunt întinși la maxim!” Cristi Balaj, dezvăluiri uluitoare de la CFR Cluj. Haos total în vestiarul echipei lui Dan Petrescu. „Situația e tensionată!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2022, 20:12

„Nervii sunt întinși la maxim! Cristi Balaj, dezvăluiri uluitoare de la CFR Cluj. Haos total în vestiarul echipei lui Dan Petrescu. „Situația e tensionată!

Haos la CFR Cluj!

Hepta

Cristi Balaj susține că, în ciuda situației delicate, jucătorii de la CFR Cluj își vor primi toate salariile. Președintele ardelenilor nu i-a menajat pe fotbaliștii lui Petrescu pentru jocurile slabe din ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tensiune uriașă la CFR Cluj din cauza restanțelor salariale

„Jucătorii ştiu că vor încasa salariile. Ştiu că la CFR au fost întârzieri şi de fiecare dată s-au primit banii. Nu neapărat acesta este motivul pentru care scădem ritmul în repriza a doua. Dacă ei vor ajunge cu banii la zi punctele pierdute nu le mai aduce nimeni.

Ei ştiu acest lucru, au mai fost situaţii asemănătoare, nervii sunt întinşi la maxim şi situatia este oarecum tensionată şi din frustări că nu s-au câştigat anumite jocuri. Banii care se plătesc câtre jucători sunt mult mai mulţi decât ce se încasează din drepturile TV”, a declarat Cristi Balaj pentru telekomsport.ro.

Cristi Balaj: ”Salariile pe o lună sunt la fel cu salariile date de Mediaş tot anul!”

Președintele campioanei a explicat că salariile primite de jucătorii lui Dan Petrescu pentru o lună sunt la fel cu cele primite de fotbaliștii de la Gaz Metan Mediaș în 12 luni.

La CFR Cluj, pentru că vedeam şi o comparaţie cu Mediaş, salariile pe o lună sunt asemănătoare cu salariile date de Mediaş pe tot anul. Fondul salarial este foarte mare, acţionarii au făcut eforturi pentru a ajunge la acest nivel.

Reclamă

Se fac monitorizări din partea organizaţiilor internaţionale, de către Federaţia Română de Fotbal şi suntem obligaţi să le plătim”, a declarat Cristi Balaj, potrivit looksport.ro.

Dan Petrescu a dat de pământ cu jucătorii săi

CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Rapid, în etapa a 27-a a Ligii 1. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au impus in extremis și s-au distanțat la opt puncte de FCSB. La final, ”Bursucul” a fost un car de nervi și a pus tunurile pe elevii săi.

”Bună întrebare! Nu vezi fața mea? Eu sunt de vină că sunt antrenor. Nu am știut ce să fac la pauză. În afară de rezultat, dezastru. Au fost penibili în repriza a doua. Dacă ei cred că mai câștigă un meci, se înșeală. E cea mai proastă repriză de când sunt la CFR. Niciun jucător, poate doar Graovac, nu s-a salvat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu avem nicio șansă, nici la campionat, nici la Europa. Nu mai e o întâmplare că am fost egalați. Nu vorbesc după meciuri, trebuie să mă calmez. E altă echipă, alți jucători. Voi face schimbări, e singura șansă. Parcă nu voiau să joace”, a răbufnit Dan Petrescu la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și