Închide meniul

News Alert | CSA Steaua a anunţat noul comandant! Scandal uriaş cu Talpan în prim-plan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 12:57

News Alert | CSA Steaua a anunţat noul comandant! Scandal uriaş cu Talpan în prim-plan

YouTube Steaua

Ștefan Răzvan Bichir e noul comandant al CSA Steaua

"Clubul Sportiv al Armatei Steaua are un nou comandant. Colonelul Ștefan Răzvan Bichir a fost împuternicit pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 aprilie, în funcția de presedinte al clubului, înlocuindu-l la comandă pe colonelul Mădălin Sorin Hîncu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceremonia de predare primire a funcției de președinte a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua" București a avut loc în prezența locțiitorului Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, generalul de brigadă Valeriu Roșu.

CSA Steaua l-a prezentat oficial noul comandant al clubului sportiv

În semn de apreciere pentru cei 38 de ani cât a servit Patria sub drapel, la ceremonia de trecere în rezervă a colonelului Mădălin Sorin Hîncu, generalul Roșu i-a înmânat distincții militare și i-a mulțumit pentru întreaga activitate.

Colonelul Bichir este angajat al MApN din anul 1994, fiind absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea militară de educaţie fizică şi sport", anunță CSA Steaua.

Talpan, atac cu talpa la adresa fostului comandant al CSA Steaua

Juristul CSA, Florin Talpan, l-a atacat pe fostul comandant al clubului, Mădălin Hîncu. De furia acestuia nu a scăpat nici George Ogăraru, managerul secției de fotbal. Talpan se consideră hărțuit și îl acuză pe Hîncu de faptul că ”nu își îndeplinește obligațiunile”. Juristul CSA Steaua susține că a fost sancționat de comandant și i s-a tăiat salariul.

Reclamă

”Vă precizez că toate aceste acțiuni împotriva mea, acțiuni de hărțuire și încercare de manipulare a opiniei publice și a suporterilor steliști se întamplă doar din cauza faptului că domnul Hîncu nu își îndeplinește obligațiile legale privind funcția pe care o deține! Am trimis notificarea către Federația de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal deoarece comandantul a refuzat în mod categoric și sistematic trimiterea de notificări celor care nu respectă hotărârile instanțelor.

Acesta, în urma trimiterii notificării către FRF și LPF, în mod abuziv, m-a sancționat luându-mi din salariu în condițiile în care am câștigat pentru Clubul Sportiv al Armatei: numele, marca, palmaresul și multe alte dosare prin care se solicita de către FCSB anularea mărcii Steaua etc!

Acest comandant și-a permis să îmi ia din salariu în condițiile în care eu am inițiat reînființarea echipei de fotbal și am solicitat construcția unui nou stadion! Deși meritul îmi aparține și se datorează muncii mele, începând cu anul 2003 când am formulat către OSIM prima opoziție/plângere/contestație împotriva FCSB și culminând cu dosarele de la AMFB prin care am solicitat ca echipa de fotbal să fie declarată câștigătoarea Ligii 4, acest comandant care nu are nici un merit în istoria Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, își permite să facă legea în club”, a spus Talpan, cu o săptămână în urmă. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și