Închide meniul

NEWS ALERT | Damjan Djokovic l-a trădat pe Dan Petrescu! Merge la Rizerspor, echipa lui Marius Şumudică. Prima reacţie a croatului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 5:22

NEWS ALERT | Damjan Djokovic l-a trădat pe Dan Petrescu! Merge la Rizerspor, echipa lui Marius Şumudică. Prima reacţie a croatului

AS.ro

Damjan Djokovic va semna cu echipa lui Marius Şumudică

Damjan Djokovic a plecat în această dimineaţă în Turcia, acolo unde va merge la Rizespor. Djokovic se va bate cu fostul antrenor de la CFR Cluj, Dan Paterescu, pentru a evita retrogradarea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rizespor i-a oferit lui Damjan Djokovic un salariu de 500.000 euro pe sezon. Marius Șumudică și-a exprimat cu desăvârșire dorința de a pune mâna pe semnătura fotbalistului din Gruia.

Şi Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu, l-a dorit pe Djokovic. Deşi ofertele erau la fel, Djokovic a ales să meargă la echipa lui Marius Şumudică. 

Damjan Djokovic: "Dan Petrescu o să mă înţeleagă"

"Nu cred că se supăra Dan Petrescu, el știe cum merge în fotbal. Am lucrat bine cu domnul Dan Petrescu în ultimii trei ani și jumătate, dar acum începe o aventură nouă pentru mine.

La CFR, mi-am găsit o casă, m-am găsit foarte bine la Cluj, în România. O să mă întorc cu siguranță. Mă bucur pentru tot ceea ce am făcut cu colegii mei și pot să plec cu capul sus. Bineînțeles că le-am spus să îmi păstreze o medalie de campion. Țin cu echipa și sper să repete performanța", a spus Damjan Djokovic la plecarea în Turcia. 

Reclamă

Damjan Djokovic a adunat 25 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon şi a ajuns la Cluj în 2017, după despărţirea de Rijeka. Alături de ardeleni, el şi-a trecut în cont trei titluri şi o Supercupă a României.

Damjan Djokovic este triplu campion cu CFR

Ajuns la 30 de ani, Djokovic este triplu campion cu CFR și a ajuns la Cluj în 2017. Mijlocașul croat nu este la prima tentativă de a pleca de la ardeleni, el fiind dorit în trecut și de Basaksehir.

Djokovic a mai evoluat în cariera sa pentru Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, Livorno, Ajaccio, Greuther Furth, Spezia și Rijeka.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.​

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” Vezi toate știrile
Citește și