Închide meniul

NEWS ALERT | Gigi Becali a găsit portar! Cătălin Straton a semnat cu FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2020, 20:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

NEWS ALERT | Gigi Becali a găsit portar! Cătălin Straton a semnat cu FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

UPDATE: Cătălin Straton a semnat cu FCSB pe un an de zile, cu opțiune de prelungire pe ìncă unul. Straton a venit din postură de jucător liber de contract şi a renunțat la două salarii restante de la Dinamo pentru a putea semna cu marea rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stirea inițială!

În mai puţin de o săptămână, FCSB va juca cu Slovan Liberec în turul al treilea preliminar. Iar Becali a intrat deja în actiune. Caută portar care să îl apere de atacurile cehilor.

Cele două variante sunt Răzvan Pleşca şi, surpriză, Cătălin Straton, care nu mai intră în planurile lui Cosmin Contra. Prima variantă a căzut deja. Din informaţiile AntenaSport, cei din conducerea de la Mediaş au refuzat să îl lase pe portarul de 37 de ani la FCSB.

În acest context, oficialii FCSB au luat legătura cu Straton, scrie gsp.ro. Deşi îşi doreau să îi rezilieze contractul lui Straton, dinamoviştii s-au răzgândit după ce au auzit că FCSB se interesează de portarul de 30 de ani şi vor bani de la Becali. 

Reclamă

MM Stoica a negociat şi cu Niţă

Mihai Stoica a spus că FCSB a fost la un pas să dea o lovitură. Niţă a fost la un pas de revenire, după ce şi Gigi Becali şi-a dat acordul.

"Nu vă ascund că eu am discutat personal cu Florin Niță, înainte de a începe sezonul, i-am făcut o ofertă, bineînțeles că Gigi a fost de acord că nu făceam de capul meu. A fost mulțumit, dar a cerut un an în plus. Am fost de acord, a spus că mâine merge să vorbească cu conducătorii de la Sparta, a trecut mai mult de o lună, nu am primit niciun răspuns. Vorbise și Pinti cu el.

MM Stoica: "Andrei Vlad e portarul numărul 1"

Știa că Andrei Vlad e portarul nostru numărul 1. E clar că nu a putut să plece de acolo sau preferă să fie al treilea portar în loc să vină acasă. Andrei Vlad e portarul nostru, al doilea portar era Răzvan Udrea. A făcut covid, a fost printre primii patru care au făcut în urmă cu o lună. A ieșit negativ, dar acum era si accidentat. Al treilea portar era Niga, care a făcut Covid odată cu Udrea. A patra variantă era Ștefan Târnovanu și se întreabă lumea ce se întâmplă cu el. Păi, e accidentat. Cum e și Șut. A fost folosit la Clinceni accidentat și a făcut o recidivă foarte urâtă, el nu s-a antrenat deloc cu echipa de când a venit”, a spus Mihai Stoica, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și