Închide meniul
Video

NEWS ALERT | Primul caz de COVID-19 din Liga 1? Un fotbalist de la Voluntari, în izolare

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 18:29

Reclamă

Se pare că portughezul Ricardinho ar fi adus și virusul cu el, cand s-a întors de acasă! El e acum izolat la Voluntari. Ceilalți jucători ai lui Mihai Teja sunt bine!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La început, ca şi toată lumea, am crezut că e prostie. Pentru binele fotbalului trebuie să respectăm şi sperăm cu toţi că vom fi bine!", a spus brazilianul Eric pentru AntenaSport. 

Impresarul jucătorului a confirmat 

Impresarul Bogdan Apostu a confirmat că rezultatul testului lui Ricardinho n-a ieșit bine. 

"E adevărat, la acest prim test el a ieşit pozitiv. Dar probabilitatea este de 40% la acest prim test. Se aşteaptă al doilea test pentru a se confirma cu o probabilitate mai mare. Probabil că mâine vom avea rezultatul final. Ei au făcut testele separat, nu au interacţionat unii cu alţii. 

E izolat oricum, nu s-a întâlnit cu nimeni, pentru că abia a venit din Portugalia. FC Voluntari nu a intrat încă în cantonament, deci iată că se respectă aceste protocoale. La fel cum fac şi alte cluburi din prima ligă din ce ştiu eu. Probabil ne vom mai lovi de astfel de cazuri pe parcursul sezonului, pentru că mi se pare inevitabil", a mărturisit Bogdan Apostu, la Telekom Sport.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și