Închide meniul

NEWS ALERT | Radu Petrescu va arbitra FCSB – CFR Cluj, meciul care poate încinge și mai tare lupta la titlu

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 11:15 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:50

Reclamă
NEWS ALERT | Radu Petrescu va arbitra FCSB – CFR Cluj, meciul care poate încinge și mai tare lupta la titlu

Radu Petrescu va arbitra FCSB - CFR Cluj

Radu Petrescu va arbitra FCSB - CFR Cluj

Centralul Radu Petrescu va arbitra cel mai tare meci de până acum al sezonului: FCSB – CFR Cluj. El va fi ajutat de asistenţii Mircea Grigoriu şi Ciprian Danşa şi de rezerva Andrei Antonie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Observator de arbtiri va fi Alexandru Deaconu. Meciul FCSB – CFR Cluj va avea loc, luni, de la ora 20.30, la Giurgiu.

Radu Petrescu va arbitra FCSB – CFR Cluj, meci foarte important în lupta pentru titlu

Minutul 31 al meciului dintre cele două echipe sibiene, Hermannstadt și Gaz Metan din etapa trecută,  a adus un moment incredibil care l-a avut în prim-plan pe arbitrul Radu Petrescu.

Petrişor Petrescu a înscris cu un şut superb, din afara careului, şi scorul a devenit 1-1. Doar pentru câteva secunde, până când Valentin Avram a ridicat fanionul, îndicând o poziţie de ofsaid.

Iniţial, Radu Petrescu a mers pe mâna asistentului său, dar, după mai multe discuţii avute cu jucătorii celor două echipe, a luat decizia finală de a valida golul, trecând peste poziţia de ofsaid indicată de Valentin Avram.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj a depus memoriu împotriva lui Ovidiu Hațegan

După ce Istvan Kovacs, arbitrul contestat de Gigi Becali în acest sezon, a fost la centrul la meciul cu UNiversitatea Craiova, pierdut de FCSB, scor 0-2, și CFR Cluj l-a luat la țintă pe Ovidiu Hațegan.

Ardelenii au depus memoriu și au anunțat că nu mai vor să fie arbitrați de acesta. Totuși, la conferința susținută înaintea derby-ului cu FCSB, Edi Iordănescu s-a ferit să îl mai atace pe Hațegan.

În timp s-au strâns anumite lucruri şi aici mă opresc. (…) E un subiect care nu mă preocupă. Există un departament în cadrul clubului care se ocupă cu monitorizarea arbitrajelor şi o face pentru că e nevoie. În mai multe momente, am mers şi am solicitat anumite analize ale arbitrilor„, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor
Citește și