Închide meniul

News Alert | Reghecampf nu mai vine la Craiova. Anunţul lui Dumitru Dragomir: "Pleacă în Qatar! Eram la terasă când l-a sunat"

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 9:17

Reclamă
News Alert | Reghecampf nu mai vine la Craiova. Anunţul lui Dumitru Dragomir: "Pleacă în Qatar! Eram la terasă când l-a sunat"

Laurențiu Reghecampf ar putea reveni la FCSB

Hepta

După ce acum câteva zile l-a dat ca sigur la Craiova, Dragomir spune că situaţia s-a schimbat radical aseară. Conform acestuia, Laurenţiu Reghecampf va merge să se umple de bani în Qatar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până aseară știam că Laurențiu Reghecampf vine la Craiova. Aseară eram cu Adrian Thiess la o terasă și Reghe l-a sunat că nu mai vine în România. Pleacă în Qatar.

El și Mihai Rotaru au fost în concediu în Dubai și au stat foarte mult timp împreună, era foarte aproape să semneze cu Craiova, dar în ultimul moment a zis că nu mai vrea să vină în scandalul din România”, a declarat Dumitru Dragomir la Digisport. 

Laurenţiu Reghecampf a cucerit două titluri de campion al României, cu FCSB, în 2012-2013 şi 2013-2014.

Ce a spus Reghecampf de negocierile cu Mihai Rotaru

Laurențiu Reghecampf a mai pregătit în cariera sa echipe precum Gloria Bistrița, FC U Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Litex Lovech, Al Wahda și Al Wasl. Acesta a spus că a purtat discuţii cu Mihai Rotaru, dar nu va reveni în Liga 1. 

Reclamă

"Am avut mai multe discuţii cu Mihai Rotaru, şi la mine, în Abu Dhabi, şi la el acasă… Am vorbit de foarte multe ori. Dar aş vrea să puneţi stop la această discuţie. Nu mă interesează deocamdată să mă întorc în România.

Clauzele şi lucrurile care au fost date în presă cred că au fost date de cineva care nu are nicio legătură cu mine sau cu Mihai Rotaru. Sunt lucruri care nu au nicio treabă cu fotbalul profesionist", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Telekom Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
Vezi toate știrile
Citește și