Închide meniul

NEWS ALERT | Șase cazuri de coronavirus la Chindia, înaintea meciului cu Dinamo. Emil Săndoi a fost testat pozitiv

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 august 2020, 11:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

NEWS ALERT | Șase cazuri de coronavirus la Chindia, înaintea meciului cu Dinamo. Emil Săndoi a fost testat pozitiv

Captura Digisport

Emil Săndoi

Chindia ar trebui să joace luni cu Dinamo, Meciul este în pericol după ce la echipa dâmbovițeană au apărut 6 cazuri de coronavirus. Antrenorul Emil Săndoi, 3 jucători și încă două persoane din staff au fost confirmate cu noul coronavirus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia – Dinamo nu s-a putut juca nici în playout-ul sezonului trecut, din cauza cazurilor de coronavirus apărute la Dinamo. 

Președintele Chindiei spune că meciul cu Dinamo nu e în pericol

"În acest moment, se desfăşoară o anchetă epidemiologică. Am efectuat mai multe teste pentru coronavirus în luna august. Primele cazuri au apărut în data de 19 august, apoi, peste şapte zile, au fost testate pozitiv alte şase persoane din cadrul clubului.

Pe 28 august, am efectuat alte teste, iar toată lumea a primit un răspuns negativ. Ţinem legătura în permanenţă cu oficialii LPF şi cu DSP, iar meciul cu Dinamo nu este în pericol. La această partidă, pe banca tehnică va sta antrenorul secund al echipei" , a declarat preşedintele Chindiei Târgovişte, Marcel Gherghu, pentru Telekomsport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și