Închide meniul

NEWS ALERT | Surkis l-ar fi convins pe Lucescu să rămână la echipă. Secundul său, interzis de preşedintele lui Şahtior la Dinamo Kiev

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2020, 18:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

NEWS ALERT | Surkis l-ar fi convins pe Lucescu să rămână la echipă. Secundul său, interzis de preşedintele lui Şahtior la Dinamo Kiev

Abaca Press / AA via Hepta

Mircea Lucescu

UPDATE 21:30: Igor Surkis l-ar fi convins pe Mircea Lucescu să rămână, deşi a vrut să îşi dea demisia după ultimele atacuri, susţine Pro X. Pe de altă parte, secundul lui Mircea Lucescu, Alexandru Spiridon, nu vrea să vină la Kiev. Acesta a fost sunat de preşedintele lui Şahtior, care i-a cerut să nu facă această alegere, scrie ziare.com

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zaporojanu spune că scrisoarea lui Mircea Lucescu care a ajuns în presă din România a fost destinată familie Surkis. 

Mai mult, acest spune că Mircea Lucescu că nu şi-a dat demisia şi este în continuare antrenorul celor de la Dinamo Kiev. 

"Era o corespondenţă personală între el şi preşedintele Igor Surkis. Conversaţia a avut loc sâmbătă. Vom afla cum a ajuns în presă. Dacă cineva vrea să vadă, o să arătăm totul. Avem avion către Kiev, mâine, de la 9:30. Lucescu este antrenorul lui Dinamo. Cu acestă scrisoare a vrut să arate că nu ţine de scaunul antrenorului. Voia să arate că nu venise pentru bani. Dacă sosirea lui poate încurca pe Dinamo, atunci va pleca cu calm. Imaginea clubului este mult mai importantă", a declarat Arkady Zaporojanu, pentru Sport.ua.

Mesajul lui Mircea Lucescu publicat de presă

"Cu părere de rău am hotărât să renunț la posibila colaborare cu Dinamo Kiev.

Reclamă

Mulțumesc familiei Surkis pentru încrederea acordată și invitația făcută, dar îmi este imposibil să pot activa într-o atmosferă de ostilitate venită mai ales din partea acelei grupări de suporteri Ultras, de a cărei susținere echipa are atâta nevoie în momentele de încleștare sportivă.

N-am fost niciodată un laș, am acceptat provocările sportive, dovadă trecerea de la Galatasaray la Beșiktaș sau de la Dinamo București la Rapid București, cu suporteri într-o mare rivalitate, dar corecți, care m-au primit cu speranță și cu brațele deschise și cu care am reușit cucerirea titlurilor din țările respective.

Nu pot să accept ca proprii fani să acționeze împotriva intereselor clubului. Cred că era momentul să se producă o schimbare care să provoace emulație, entuziasm, motivație și care să readucă echipa la nivelul la care tradiția și istoria acestui club îi dau dreptul.

Reclamă 4 / 0/3

Venirea mea la Dinamo Kiev n-are nici o legatură cu valoarea contractului, banii au fost ultima mea preocupare.

Îmi doream să mă întorc în fotbal, în Ucraina, unde am cunoscut atâtea satisfacții, să intru din nou în atmosfera aceea atât de palpitantă și plină de neprevăzut care este fotbalul. O făceam cu entuziasm, cu deplină încredere în potențialul tinerilor jucători ucraineni, mulți dintre ei componenți ai selecționatelor naționale.

Îmi doream o competiție așa cum a fost cu ani în urmă, care să electrizeze tribunele. Ucraina merita asta", a fost mesajul lui Mircea Lucescu publicat de gsp.ro.

Recomandări
  • Răsturnare de situaţie în cazul demisiei lui Mircea Lucescu
  • Anunţul făcut de agentul lui Mircea Lucescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și