Nici "Smurd-ul" nu îi face bine? Cornel Dinu e categoric în privinţa celor de la Dinamo: "Doar miracolul îi salvează"

De Antena Sport
Publicat: 14.07.2020, 5:36
Actualizat: 12.05.2021, 10:34

Dinamo a chemat "Smurd-ul" plină criză pentru a se salva de la retrogradare. Mulţescu are misiunea de a redresa echipa în acest final de campionat.

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Cornel Dinu nu crede că Mulţescu poate redresa echipa, care se află în acest moment pe loc retrogradabil.

"Dinamo e ca pe un derdeluş şi se duce undeva într-un abis al decadenţei şi se încearcă o oprire exact ca atunci când eram copii, cu picioarele în faţă, să se pună frână.

Situaţia asta cu plecarea lui Mihalcea… Care probabil se acomodase cu aşa-zisul lot de jucători pe care a ajuns să îl aibă în ultimii ani Dinamo şi aducerea lui Gigi (n.r. Mulţescu)… Gigi e un om cu care am lucrat şi un om care ştie fotbal, dar s-au aşezat anii peste el. Nu îmi permit să fac judecăţi de profunzime pentru că ţin la el din multe puncte de vedere. El a creat fotbal. Acum nu ştiu ce capacitate are să mai creeze în continuare şi să se impună într-un vestiar ca cel de la Dinamo.

Un vestiar la care s-a ajuns prin faptul că cei care conduceau copiii şi juniorii în frunte cu Bălănescu au devenit mentorii, tipii care se pricepeau să aducă jucători pe discuţii mult mai mult decât periculoase, pe relaţii, cu comisioane, cu impresari şi care nu au avut nicio legătură nici ca valoare, nici ca omogenitate a lotului pe nişte criterii care deja sunt pretenţioase.

Gigi ştie fotbal, dar depinde ce mai poate face şi cu marfa asta. Caii pe care îi are Dinamo acum în grajd sunt o nenorocire făcută în utlimii ani. Nu mai are nimic legătură cu performanţa, cu tradiţia. De aceea situaţia e mai mult decât miraculoasă. E de gen Fatima sau eu ştiu ce apariţie de salvare", a spus Dinu la Telekomsport.

Cornel Dinu: "Şi Klopp dacă vine sau Guardiola, doar miracolul îi salvează"

Dinu spune că marea problemă a celor de la Dinamo este legată de lot şi niciun antrenor din lume nu poate face minuni. 

"La ora actuală problema la Dinamo e în principal de lot, de atmosferă, de coeziune între jucători, plecând de la tot ce înseamnă valoare de lot. Şi Klopp dacă vine sau Guardiola… Doar miracolul îi salvează cu jucătorii ăştia. Să se împiedice celelalte echipe. Dinamo e apropiată doar de Clinceni şi de Târgovişte, ca lot. Târgovişte cu o omogenitate mai bună de joc”, a mai spus Cornel Dinu. 

AS. RO LIVE

Răzvan Stanca, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Dinamo nu mai are interdicţie la transferuri
Fotbal intern • 10:31
Iuliu Mureşan e convins că a dat marea lovitură la Dinamo: „A făcut două antrenamente cu noi. Se vede experienţa!”
Dario Bonetti, la Dinamo
Fotbal intern • 8:09
Dario Bonetti, pregătit să revină la Dinamo. Anunţul cu care l-a şocat pe Iuliu Mureşan. Când se întoarce în România
Ripensia - Dinamo 0-1
Fotbal intern • 23 sept., 21:21
Ripensia – Dinamo 0-1 | Deian Sorescu răsuflă ușurat. „Aveam nevoie să ne descătușăm!” Căpitanul lui Dinamo, cuprins de emoții. „M-am întors acasă” + Ce a spus și Sorin Colceag
Antena 1
A vrut să repare o canapea, dar a dat peste o scrisoare veche de 52 ani, scrisă de o elevă. Un detaliu l-a uluit: ”S-a adeverit”
Top citite
Emma Răducanu, apariţie de 120.000 de euro! Contract stelar pentru campioana de la US Open. Imagini de colecţie
1
Foto Emma Răducanu, apariţie de 120.000 de euro! Contract stelar pentru campioana de la US Open. Imagini de colecţie
Ultimele știri
9:49 „Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic! A trecut raţa pe lângă el!” Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la Rapid, după înfrângerea cu Voluntari 8:52 „Ar însemna să am un discurs de amator!” Avertismentul lui Edi Iordănescu înainte de FCSB – Academica Clinceni 8:24 Rapid – FC Voluntari 0-1 | „Am fost infatuaţi!” Daniel Niculae, dezamăgit de prestaţia echipei sale: „Nici dacă jucam două zile nu reuşeam să înscriem!” 8:09 Dario Bonetti, pregătit să revină la Dinamo. Anunţul cu care l-a şocat pe Iuliu Mureşan. Când se întoarce în România 24
sept.
23:54
Carlo Ancelotti, cuvinte uriaşe la adresa lui Benzema: „Trebuie să fie pe lista jucătorilor care se luptă pentru ‘Balonul de Aur’. Este ca un vin scump”
24
sept.
23:30
Vestea pe care Gigi Becali o aştepta de la Edi Iordănescu! Anunţul făcut de antrenor: „Avem nevoie de ei!” Cum se poate îmbogăţi patronul FCSB
24
sept.
22:58
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Cum a reacţionat Mihai Iosif când a fost întrebat dacă va fi demis. „Din păcate, unii rapidişti se aşteaptă să murim”. Reacţia imediată a conducerii
24
sept.
22:37
Rapid – FC Voluntari 0-1 | „A fost penibil!” Mihai Iosif a răbufnit după a treia înfrângere a Rapidului din acest sezon: „Nu sunt nici Guardiola, nici Mourinho”
24
sept.
22:29
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Dragoş Grigore, în depresie după o nouă înfrângere: „Sunt sentimente de tristeţe!” Ce a spus de situaţia lui Mihai Iosif: „E nedrept!”
24
sept.
22:19
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Gabi Tamaş, prima reacţie după ce şi-a dus echipa pe podium. „Banii la zi, acesta e secretul!”. Ce spune de revenirea la echipa naţională
Close