Închide meniul

Nicolae Constantin, după ce Petrolul a promovat în Liga 1: „E ceva de neuitat! Am format o familie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2022, 19:59

Nicolae Constantin, după ce Petrolul a promovat în Liga 1: „E ceva de neuitat! Am format o familie!

Nicolae Constantin

Nicolae Constantin, pe banca tehnică, în timpul unui meci pentru Petrolul / Hepta

Nicolae Constantin a oferit prima reacție după ce Petrolul a promovat în Liga 1. Antrenorul „lupilor galbeni” e în culmea fericirii. Tehnicianul de 48 de ani a dezvăluit secretul care le-au asigurat ploieștenilor prezența în primul eșalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. E ceva de neuitat. Există bucuria asta mare, pentru că e lumea fericită, asta e cel mai important. Sincer vorbind, la început nici eu nu-mi puneam mari speranțe. Multă lume a fost reticentă, nici nu mai contează. Am avut probleme noastre, e normal să fie așa.

Nicolae Constantin, după ce Petrolul a promovat în Liga 1

Sportiv ne-am făcut treaba. Așteptăm și de la birouri să primim susținere. Nu e importantă pentru mine promovarea, cât e pentru Petrolul Ploiești. Am format o familie în vestiar. Asta ne-a făcut puternici.

Execuțiile lui Mario Bratu sunt extraordinare, le așteptăm de un an de zile. E prima oară când am promovat. Am terminat-o cu o etapă mai repede, am terminat-o unde trebuie, la noi acasă. Nu ne rămâne decât să ne bucurăm”, a spus Nicolae Constantin, la finalul partidei, conform digisport.ro.

Petrolul a câștigat cu 2-0 împotriva Concordiei Chiajna, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 2, și și-a asigurat matematic prezența în primul eșalon în stagiunea viitoare.

Reclamă

Golurile care au semnat victoria Petrolului au fost înscrise de Mario Bratu. Tânărul de 19 ani a marcat prima dată în minutul 35, cu un șut de la distanță, deviat ușor, care s-a oprit direct în plasa porții ilfovenii.

Mario Bratu a făcut „dubla” în minutul 48, cu o execuție superbă din lovitură liberă. Grație celor două reușite cu Concordia Chiajna, atacantul de 19 ani a ajuns la cota șapte în actualul sezon al Ligii 2.

Petrolul a revenit în Liga 1 după șase ani

Petrolul revine în Liga 1 după șase ani. Ploieștenii retrogradau la finalul stagiunii 2015-2016, când terminau campionatul pe ultimul loc. La finalul partidei de pe stadionul Ilie Oană, fanii ploieștenilor au invadat terenul de bucurie.

Reclamă 4 / 0/3
Sursa: captură Orange
Sursa: captură orangesport.ro

Petrolul rămâne lider în play-off-ul din Liga 2 și nu mai poate pierde primele două pozții, care asigură promovarea directă. Pentru al doilea loc care merge direct în Liga 1 se luptă Hermannstadt și „U” Cluj, care au meci direct, marți.

19 victorii, cinci remize și doar două înfrângeri sunt cifrele Petrolului în acest sezon al Ligii 2.

Clasament play-off Liga 2

1. Petrolul, 9 meciuri, 62 de puncte
2. Hermannstadt, 8 meciuri, 57 de puncte
3. „U” Cluj, 8 meciuri, 57 de puncte
4. CSA Steaua, 9 meciuri, 49 de puncte
5. Concordia Chiajna, 9 meciuri, 41 de puncte
6. Unirea Slobozia, 9 meciuri, 41 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și