Închide meniul

Nicolae Dică a dezvăluit la ce capitole îl moşteneşte fiul său, Marco: „A luat şi ce aveam mai slab!” Ce a declarat fostul antrenor de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2022, 20:59

Nicolae Dică a dezvăluit la ce capitole îl moşteneşte fiul său, Marco: „A luat şi ce aveam mai slab! Ce a declarat fostul antrenor de la FCSB

Nicolae Dică, genial când şi-a adus aminte de FCSB

Nicolae Dică / Hepta

Nicolae Dică a dezvăluit la ce capitole îl moşteneşte fiul său, Marco. Fostul antrenor de la FCSB susţine că tânărul jucător i se aseamănă la inteligenţa şi viziunea asupra jocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică este liber de contract, după ce şi-a dat demisia de la FCSB, la finalul lunii octombrie. Tehnicianul a petrecut pe banca roş-albaştrilor doar patru luni, fiind instalat la cârma echipei la începutul stagiunii.

Nicolae Dică a dezvăluit la ce capitole îl moşteneşte fiul său, Marco

Marco Dică evoluează la echipa de juniori a celor de la FC Argeş. Tatăl său, Nicolae Dică, i-a analizat stilul de joc, şi a ajuns la concluzia că l-a moştenit la capitolul viziune în joc, dar şi la faptul că nu are viteză. Cu toate acestea, fostul tehnician de la FCSB este mândru de fiul său, care în ultimii ani a avut o creştere considerabilă.

„Are talent, joacă la FC Argeş, un club de tradiţie, a moştenit de la mine viziunea jocului, inteligenţa jocului, şi a moştenit şi ce aveam mai slab, adică viteza, nu are viteză, dar îmi place că e foarte agresiv pe faza defensivă.

Nu îi e teamă să intre în duel, e un lucru bun. Important pentru mine, văzându-l în ultima perioadă, ultimul an, a crescut foarte mult, jucând meci de meci.

Reclamă

Îl văd că munceşte foarte mult, e o plăcere pentru mine când îl văd că are ambiţie”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Nicolae Dică, dezvăluire dureroasă: „Băiatul meu a fost înjurat!”

Nicolae Dică, dezvăluire dureroasă despre fiul său. Dică a spus că băiatul său a fost înjurat de fani, după ce FCSB a pierdut meciul retur cu Silkeborg, scor 0-5.

Nicolae Dică a mai spus că fiul său plângea în vestiar după ce FCSB a fost umilită pe Arena Naţională de Silkeborg.

Reclamă 4 / 0/3

”Oamenii care vin la stadion ar trebui să înţeleagă că noi, antrenorii, jucătorii care sunt în teren, avem familii, copii, mame, taţi, surori, fraţi care suferă pentru noi.

Şi, în momentul când vin la stadion, să se gândească poate că şi ei au copii. Şi, uite, un copil cum e băiatul meu a venit la meciuri şi a fost înjurat, şi el, şi eu.

Şi el a suferit poate şi mai mult ca mine, pentru că l-am văzut după meciul cu Silkeborg. Povesteam de meciul cu Silkeborg şi aş dori să povetesc o fază în legătură cu asta.

Antrenorul meu secund, Cotigă, l-am văzut că a venit cu el în vestiar. Când am intrat în vestiar, plângea, după ce am pierdut 5-0 la meciul retur. Şi i-am spus să nu mai plângă, să nu se mai consume.

L-am consolat şi a plecat până la urmă. Şi l-am întrebat pe Cotigă: <<de ce l-ai băgat în vestiar?>>. Şi copilul a spus în felul următor: <<vreau să sufăr alături de tati, că ştiu că suferă>>.

Oamenii trebuie să înţeleagă că şi noi punem suflet în ceea ce facem. Şi noi ne dorim să câştigăm, suferim mult când pierdem. Poate o vorbă bună într-un moment dificil ar fi mai bună”, a declarat Nicolae Dică la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Nicolae Dică, dezvăluiri despre fiul său Marco
  • La ce capitole îl moşteneşte

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și