Închide meniul

Nicolae Dică a recunoscut că a negociat cu Gigi Becali: „Am stat câteva ore la discuţii!”. De ce a refuzat să revină antrenor la FCSB!

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2021, 8:28

Nicolae Dică a recunoscut că a negociat cu Gigi Becali: „Am stat câteva ore la discuţii!. De ce a refuzat să revină antrenor la FCSB!

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Dică, în locul lui Mutu la U21?

  • Nicolae Dică l-a refuzat pe Gigi Becali
  • Dinu Todoran este noul antrenor al lui FCSB

Fostul atacant şi tehnician al roş-albaştrilor a ţinut să-i mulţumească lui Gigi Becali pentru că s-a gândit să îl readucă la echipa care nu a mai câştigat titlul din 2015. Discuţiile s-au încheiat după câteva ore, iar Becali a semnat în cele din urmă cu Dinu Todoran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a recunoscut că a negociat cu Gigi Becali: „Nu se mai pune problema să ajung acolo”

Am fost şi surprins pe acolo, prin Pipera. Am fost la discuţii, am vorbit în mare, câteva ore, despre situaţia mea, despre ce vrea dânsul. Răspunsul îl ştiţi. Au fost mai multe motive pentru care am ajuns la acest răspuns. Discuţiile pe care le-am avut… Am plecat la un drum cu Mirel. Nu e ok să spun ce s-a discutat acolo!

Am un respect foarte mare pentru domul Becali, mi-a dat şansa să antrenez în prima ligă. Îmi pare rău că nu am câştigat campionatul, dar am dus echipa până în primăvara Europa League. Din punctul ăsta de vedere, am gândit că trebuie să merg la o discuţie. Dacă s-au gândit la mine, înseamnă că am făcut lucruri bune acolo.

Reclamă

Astăzi am vorbit cu domnul Becali, i-am spus ce am gândit. Pentru acum e gata, nu se mai pune problema să ajung acolo! Normal că am discutat anumite lucruri, am stat acolo câteva ore. Nu pot să spun ce am discutat în particular ce am discutat cu el şi cu Meme„, a declarat Nicolae Dică pentru telekomsport.ro.

Dică a stat pe banca lui FCSB între 2017 şi 2018. I-a pregătit pe roş-albaştri în 80 de meciuri şi a avut o medie de 1.95 puncte câştigate pe meci. Nicolae Dică a recunoscut că a negociat cu Gigi Becali, dar nu a luat în calcul să semneze contractul care i-a fost propus.

Reclamă

Reacţia FRF, după negocierile între Nicolae Dică şi Gigi Becali

Directorul sportiv al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, vineri, că secundul echipei naţionale, Nicalae Dică, e liber să plece dacă se va plăti clauza de reziliere.

Dică este liber să discute cu oricine. Nu ştiu dacă acceptă. În acest moment, ştiu că Dică este antrenor la echipa naţională. Punct. Şi atât! Am vorbit cu el şi e normal să-mi ceară sfatul, că nu numai în direcţia asta îmi cere sfatul, dar ce pot să vă spune este că Dică e în continuare antrenor la echipa naţională a României. Probabil că există această ofertă concretă din partea FCSB. Dacă vrea să plece niciun om nu poate fi obligat să rămână într-un loc. Există clauze de reziliere, care trebuie plătite dacă vrea să plece.

Din ce ştiu eu, el vrea să-şi ducă munca mai departe, este foarte mulţumit de modul în care este tratat şi de modul în care colaborează cu Mirel şi cu toţi ceilalţi, inclusiv cu conducerea federaţiei şi mi se pare mult mai probabil la ora actuală, din discuţiile avute cu el, să rămână la FRF. La fel de sigur era şi Şumi acolo (n.r. – la FCSB) şi am văzut că nu mai e. Eu am înţeles că Dică rămâne la federaţie, ce procent să mai dai când îţi spune o astfel de propoziţie? (n.r. – despre Adrian Mutu) Şi Adi are oferte, nu ştiu unde se va duce, dacă se va duce, dar situaţia lui va fi lămurită săptămâna viitoare„, a declarat Stoichiţă, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat