Închide meniul

Nicolae Stanciu, lăudat după gestul uriaş făcut pentru Dinamo! "E imaginea României, cu cât se duc mai multe cluburi la vale, cu atât o să fim neica nimeni"

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2020, 14:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Nicolae Stanciu, lăudat după gestul uriaş făcut pentru Dinamo! "E imaginea României, cu cât se duc mai multe cluburi la vale, cu atât o să fim neica nimeni"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii lui Dinamo au încurajat gestul lui Nicolae Stanciu

"Astea sunt nişte prostii, nu are legătură. Sunt oameni care au ajutat clubul, care n-au nici o legătură cu fotbalul. Este frumos şi ar trebui noi toţi să facem gesturi din astea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalul ăsta nu este numai pentru mine sau pentru Nicuşor Stanciu sau pentru Becali. Este pentru toată România. E imaginea României, cu cât se duc mai multe cluburi la vale, cu atât o să fim neica nimeni în fotbal", a spus Prodan, la Telekomsport despre gestul lui Stanciu.

Nicolae Stanciu, membru elite la rivala Dinamo

Nicolae Stanciu a donat 1948 de euro prin Programul DDB, iniţiat de fanii dinamovişti pentru a salva clubul de la faliment.

"A fost decizia mea să ajut un club mare precum Dinamo! Nu am făcut lucrul ăsta ca să se vorbească despre mine sau ceva şi nu e primul gest pe care îl fac. Îmi place să ajut anumiţi oameni sau să donez nişte sume de bani pentru spitale sau cum a fost acest caz, nu îmi doresc să fac publice aceste gesturi!

Mă bucur că am putut să-i ajut şi eu sper să-şi revină şi să facă o echipă puternică!", spunea, la momentul respectiv, Stanciu. 

Reclamă
Reclamă 4

În urma gestului făcut, Nicolae Stanciu a devenit membru elite al clubului Dinamo. 

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

18:57

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

18:43

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

18:35

„Pregătiţi-vă, drumul continuă!” Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România: „Moment istoric pentru naţională!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și