Închide meniul

Nicolae Stanciu poate prinde transferul carierei! Un club uriaș a pus ochii pe mijlocașul român. Cât cere Slavia Praga

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 23:10

Nicolae Stanciu poate prinde transferul carierei! Un club uriaș a pus ochii pe mijlocașul român. Cât cere Slavia Praga

Nicolae Stanciu spune că Lucian Sânmărtean e cel mai bun jucător alături de care a jucat

Hepta

Presa din Cehia notează că Galatasaray și Slavia Praga au început deja negocierile pentru Nicolae Stanciu. Cehii cer nu mai puțin de 8,6 milioane de euro în schimbul românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu ar putea ajunge la Galatasaray

„Galatasaray este interesată de Nicolae Stanciu. Negocierile dintre cele două cluburi au început deja. Slavia vrea 8,6 milioane de euro pentru cel mai bun jucător străin din campionatul Cehiei”, au scris jurnaliștii de la sport.cz.

Galatasaray ar fi a 8-a echipă din CV-ul lui Stanciu. Turcii mai sunt cu ochii atât pe Olimpiu Moruțan, cât și pe Alexandru Cicâldău.

Pentru performanțele sale din sezonul trecut, Nicolae Stanciu a primit două premii individuale. Românul a fost desemnat cel mai bun jucător străin din campionatul Cehiei. De asemenea, Stanciu a fost votat favoritul fanilor.

Stanciu a jucat 45 de meciuri în toate competițiile și a marcat 16 goluri, dintre care 12 doar în campionat. Românul este jucătorul din Cehia care a contribuit la cel mai mare număr de goluri (18), având și 6 assist-uri.

Reclamă

Stanciu, creștere semnificativă a cotei de piață

Nicolae Stanciu a ajuns să valoreze 7 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Românul este mai scump cu un milion de euro după actualizarea cotelor din Cehia.

Stanciu este al 5-lea cel mai valoros jucător din întreg campionatul și al 4-lea de la Slavia Praga.

Cel mai scump jucător din Liga Cehiei este Adam Hlozek (18 ani, Sparta Praga), care valorează 17 milioane de euro. În ceea ce-i privește pe coechipierii lui Stanciu de la Slavia Praga, cel mai mult valorează senegalezul de 20 de ani Abdallah Sima, cotat la 11 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În rândul celor mai scumpi jucători români, Nicolae Stanciu ocupă locul al 4-lea. Apogeul fostului jucător de la FCSB a fost atins în toama lui 2016, când Stanciu valora 8 milioane de euro.

 

 

 

 

 

Reclamă
Recomandări
  • Nicolae Stanciu ar putea prinde transferul carierei
  • Galatasaray îl vrea pe mijlocașul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și