Închide meniul

Nicolae Stanciu și Slavia Praga s-au făcut de râs în preliminariile Champions League! Toate rezultatele sunt AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 august 2021, 23:30

Nicolae Stanciu și Slavia Praga s-au făcut de râs în preliminariile Champions League! Toate rezultatele sunt AICI

Nicolae Stanciu și Slavia Praga s-au făcut de râs

Profimedia

Nicolae Stanciu a fost integralist în înfrângerea cehilor în Ungaria. Românul nu a reușit să facă diferența, echhipa lui suferind o înfrângere categorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Stanciu și Slavia Praga s-au făcut de râs cu Ferencvaros

Kacharaba și-a înscris în proprie poartă în minutul 44, iar Kharatin a stabilit scorul final în minutul 50. Slavia a avut șase șuturi pe spațiul porții adverse, dar s-a lovit de inspirația portarului maghiarilor.

Returul este programat pe 10 august, în Cehia. Echipa calificată va juca în play-off-ul Champions League împotriva câștigătoare dublei dintre CFR Cluj și Young Boys Berna.

În celelalte meciuri ale serii, Benfica s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Spartak Moscova, iar Dinamo Zagreb și Legia Varșovia au terminat la egalitate, scor 1-1, în Croația.

Transferul lui Nicolae Stanciu la Galatasaray a picat definitiv

Transferul lui Nicolae Stanciu la Galatasaray a picat definitiv. Anunțul a fost făcut de conducătorii Slaviei Praga, care anunță că nici nu ar fi intrat la negocieri dacă ar fi știut cât își doresc turcii să achite pentru mijlocașul român.

Reclamă

Aceștia au dat vina pe impresarii lui Stanciu, care au vehiculat o sumă de două ori mai mare. Campionii Cehiei anunță că jucătorul de 28 de ani va rămâne să se lupte pentru un nou titlu.

„Am ajuns la un acord, cu ceilalți conducători ai clubului, ca Nicolae să rămână la Slavia. Îmi pare rău pentru modul în care au decurs negocierile. Nu îmi place și îi voi critica pe agenții jucătorului. Dacă nu ne-ar fi spus că suma transferului va fi în jur de opt milioane de euro, nu am fi început deloc o discuție cu un posibil cumpărător”, a declarat președintele Slaviei, Jaroslav Tvrdik, citat de idnes.cz.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și