Închide meniul

Nicolo Napoli va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi. Italianul a bătut palma cu conducătorii clubului şi revine în Copou!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2021, 12:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Nicolo Napoli va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi. Italianul a bătut palma cu conducătorii clubului şi revine în Copou!

Mediafax Foto / ST_JUST via Hepta

Nicolo Napoli o va pregăti din nou pe Poli Iaşi

Tehnicianul de 59 de ani s-a înţeles deja cu şefii clubului şi va semna contractul în această săptămână. Italianul revine la echipa pe care a mai pregătit-o între 2014 şi 2016. Are o misiune extrem de dificilă, din moment ce moldovenii au trei înfrângeri la rând în campionat şi sunt fără victorie în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli revine pe banca lui Poli Iaşi

"Am vorbit cu domnul Ambrosie, cu domnul Antohi, m-am decis, vin la Poli. Miercuri seară sau joi sunt la Iași", a spus italianul pentru Gazeta Sporturilor.

Nicolo Napoli a fost ultima dată pe banca lui FC U Craiova. A fost demis de Adrian Mititelu în luna octombrie a anului trecut. Vine în Copou pentru a reuşi ceea ce nu a fost capabil Andrei Cristea, cel care a rezistat o scurtă perioadă în postura de tehnician. 

Andrei Cristea: "Am acceptat această poziție într-un moment extrem de greu pentru echipă"

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani va trece din nou pe teren, după doar patru meciuri ca antrenor.

"Nu vreau să comentez foarte multe, doar că eu am acceptat această poziție într-un moment extrem de greu pentru echipă. În același timp eram al treilea golgeter al campionatului. Toate sacrificiile pe care le-am făcut, le-am făcut cu sufletul pentru club și pentru acest oraș", a spus Andrei Cristea.

Reclamă

Cristea încă mai speră la salvarea lui Poli Iaşi, club care ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 1. Moldovenii au 16 puncte în 25 de meciuri, cu 6 mai puţine decât Hermannstadt, echipa de pe locul 15.

"Îmi pare rău, sunt la dispoziția clubului. Îmi doresc foarte mult să ne salvăm, indiferent de poziția pe care o voi avea și sunt convins că vom pune umărul cu toții mai departe pentru salvarea echipei”, a mai declarat Andrei Cristea.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și