Închide meniul

Nicușor Bancu, fără explicații pentru criza de la Craiova: "La antrenament ne iese tot, la meci nu știu ce se întâmplă". Oltenii sunt fără victorie de patru meciuri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 ianuarie 2021, 5:17

Nicușor Bancu, fără explicații pentru criza de la Craiova: "La antrenament ne iese tot, la meci nu știu ce se întâmplă". Oltenii sunt fără victorie de patru meciuri

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Astra - Craiova 1-1

Astra și Craiova s-au anihilat reciproc. Formația din Bănie ajuns la a treia remiză consecutivă și la al patrulea meci fără victorie. La finalul jocului, Nicușor Bancu a oferit primele reacții din tabară oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicușor Bancu: "Nu știu ce se întâmplă cu noi"

"În această seară ne-am îmbunătățit puțin jocul față de data trecută. Am dominat prima repriză. În a doua parte au fost prea multe întreruperi, nu ne-am putut face jocul nostru normal. Suntem într-o criză și trebuie să muncim să trecem peste" a spus Bancu.

Căpitanul Craiovei nu își explică forma slabă aratată de echipa sa. Formația din Bănie a înscris doar 20 de goluri în Liga 1, jumătate dintre cele reușite de liderul FCSB.

"Nu putem să ne creem ocazii suficiente, la antrenament ne iese tot, la meci nu știu ce se întâmplă cu noi. Nu suntem obosiți, n-am jucat foarte des, am avut multe zile de pauză. Totuși terenurile sunt proaste, temperatura e scăzută", a mai spus Bancu.

Întrebat despre posibilitatea de a fi antrenat de Laurențiu Reghecampf, Nicușor Bancu a ținut să-și arate suportul față de actualul antrenor al Craiovei, Corneliu Papură.

Reclamă

"Nu știu nimic despre Reghecampf. Domnul Rotaru are puterea de decizie. Eu sper ca Mister (n.r.- Corneliu Papură) să rămână. Am avut rezultate cu el și în Europa", a afirmat jucătorul. 

Astra – Craiova 1-1. Oltenii pierd teren în lupta pentru titlu

Craiova a ajuns la al patrulea meci fără victorie în Liga 1. Pentru Astra a marcat De Sousa, în minutul 16, iar pentru Universitatea a înscris Cicâldău, în minutul 45+3.

Universitatea Craiova a mai făcut un pas greșit în lupta pentru titlu. Oltenii sunt la patru puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj și FCSB, însă "roși-albaștrii" au un meci mai puțin disputat. 

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Papură dezamăgește pe fază ofensivă, având doar 20 de goluri marcate în 17 meciuri. În comparație, liderul FCSB a înscris de 40 de ori. Ultima victorie a Craiovei a fost împotriva celor de la UTA Arad, în urmă o lună. 

Pentru Craiova urmează meciul de pe teren propriu cu Viitorul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și