Închide meniul

„Nimeni nu vine la meci pentru tine!”. Cum au reacționat ultrașii de la FCSB după revenirea lui Toni Petrea. Amenințări pentru Gigi Becali!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2021, 21:37

„Nimeni nu vine la meci pentru tine!. Cum au reacționat ultrașii de la FCSB după revenirea lui Toni Petrea. Amenințări pentru Gigi Becali!

Ultrașii de la FCSB, mesaj dur pentru Gigi Becali

Hepta

Suporterii din Peluza Nord au avut o primă reacție după ce au aflat că Toni Petrea revine la vicecampioana României. Criticile lor s-au îndreptat în continuare către patron și l-au asigurat că nu se pune problema să ajungă susținătorii lui CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii din Peluza Nord, atac la Gigi Becali

Steaua a pierdut milioane de suporteri, nume, sigla, etc. numai datorita tie si dorintei tale disperate de a fi la televizor, de a se vorbi despre tine (ca un adevarat om al lui D-zeu, modest si neinteresat de faima). Daca ti se ascunde adevarul intre multe buze care-ti muleaza fundul regal, iti spunem noi cruntul adevar: Fara tine nu exista CSA, fara tine aveam stadionul plin meci de meci, fara tine eram campioni an de an, fara tine iubeam cu adevarat sa venim la meciuri!

NIMENI NU VINE LA MECI PENTRU TINE! Venim pentru echipa noastra draga si ii deplangem
zilnic soarta care a facut sa ajunga pe mana ta! Dar ghici ce, nu vom pleca la CSA, vor ramane alaturi de club dar vom face tot ce tine de noi pentru a te face sa intelegi ce inseamna un club profesionist si un patron normal (care sa castige f f multi bani fara a distruge echipa)„, se arată în comunicatul celor de la Peluza Nord.

Gigi Becali este în război total cu ultrașii FCSB, după ce s-a trezit cu gardul de la Palatul din Aleea Alexandru vandalizat. Polițiștii au fost chemați să vadă imaginile și să facă măsurători, iar latifundiarul din Pipera a depus plângere penală. Vrea să îi vadă pe vinovați după gratii.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali: „Nu îi iert! Să facă pușcărie!”

Gigi Becali l-a amenințat chiar pe liderul ultrașilor de la FCSB cu pușcăria, după ce s-a trezit cu gardul vandalizat. Patronul FCSB a apelat la Poliție, care a și deschis o anchetă.

Nu sunt Steaua când vreți voi. Când vreți, suntem Steaua! Mesaje de amenințare că vin la mine acasă. Lasă că vine poliția. Plângere penală! Să caute investitor. Să aducă 10 milioane și gata. Până atunci, să-și vadă de treaba lor.

Eu am o societate comercială și vreau să plătesc taxe și să nu intru în faliment. Acum să vezi penal, o să ia pe camere. Vreau să răspundă penal. Nu iert, să facă pușcărie ca să stau acasă liniștit”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB
  • Mesajul fanilor din Peluza Nord pentru Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și