Închide meniul

„Noapte magică” în Bănie! Sorin Cârțu, ales președinte la Universitatea Craiova. Anunțul făcut de olteni, în miez de noapte

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 aprilie 2022, 8:19

„Noapte magică în Bănie! Sorin Cârțu, ales președinte la Universitatea Craiova. Anunțul făcut de olteni, în miez de noapte

Sorin Cârțu, ales președinte la Universitatea Craiova

Mediafax Foto via Hepta

Sorin Cârțu a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al celor de la Universitatea Craiova. Fostul mare atacant al oltenilor va continua pe postul pe care îl ocupa deja la echipa din Bănie. Cârțu a fost singurul candidat la alegeri și a primit peste 1.200 de voturi din partea abonaților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârțu a câștigat alegerile pentru postul de președinte al Universității Craiova. Fostul mare jucător și antrenor din Bănie a fost singurul candidat și a adunat 1.232 de voturi din partea abonaților olteni.

Sorin Cârțu, ales președinte la Universitatea Craiova!

Vestea a venit în miez de noapte, după victoria dramatică obținută de trupa lui Laurențiu Reghecampf în fața liderului CFR Cluj, scor 3-2, în minutul 90+6.

„SORIN CÂRȚU – PREȘEDINTELE ȘTIINȚEI!

Noapte magică: aceasta este descrierea perfectă a unei seri alb-albastre cu voi, al 12-lea jucător, în prim-plan.

Reclamă

Putem spune că astă-seară s-a obținut o dublă victorie: atât a Științei în fața CFR-ului, cât și a „Maximului” Sorin Cârțu la alegerile pentru funcția de președinte.

Suntem mândri să vă anunțăm faptul că Sorin Cârțu este președintele Universității Craiova pentru următorii 2 ani. Prin voturile exprimate de dumneavoastră, ați dat legitimitate unui proiect unic în istoria fotbalului românesc. Și acesta este doar începutul!

Persoane prezente la vot – 1.256
Număr de voturi valabil exprimate pentru Sorin Cârțu – 1.232
Voturi nule – 24″, a transmis Universitatea Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2

Victoria Universităţii Craiova în faţa celor de la CFR Cluj, scor 3-2, a aruncat în aer lupta la titlu. CFR Cluj poate intra sub o presiune imensă în a doua jumătate a playoff-ului. Dacă FCSB va câştiga partida cu Voluntari, dar şi derby-ul cu CFR Cluj, se va apropia la doar două puncte de lider la jumătatea playoff-ului.

„A fost spectacol, a fost sărbătoare. Ei au rămas datori, nu noi. O să îi batem pe amândoi. E cel mai dulce gust. Mâine va fi o refacere foarte dulce după efort. Noi ne băteam la titlu dacă câştigam. Chiar glumeam cu cineva de la Voluntari şi spuneau – voi îi bateţi pe ei, noi pe ei.

Markovic un bun naţional. Markovic glumeşte şi îmi spune: „Ce vrei de la mine?”. El trebuie să dea lejer 30-35 de goluri. Va fi primul care va câştiga titlul ca jucător, antrenor şi preşedinte. Locul doi este important, dar Cupa este şi mai importantă. Este meciul vieţii noastre.”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a relansat lupta la titlu

„E greu, e a doua oară când am câştigat în ultima secundă. Eu cred că am făcut un meci bun. Suntem bucuroşi că am câştigat şi sper să continuăm pe acelaşi drum. Avem un meci greu cu Farul, mergem la Piteşte, ne aşteaptă o săptămână a Paştelui grea.

Nu a fost uşor, cei de la CFR Cluj au revenit şi au condus cu 2-1. E foarte greu să revii cu CFR Cluj de la 2-1. Toată lumea a intrat bine, ne-am dorit toate cele 3 puncte. Nu le reproșez, dar a fost foarte ușor, la primul gol trebuia să ne comportăm altfel, ca o echipă care închide rezultatul pe final de primă repriză. La golul doi tot o eroare colectivă.

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, dacă reușim să câștigăm următoarele două meciuri, nu va fi ușor, dar dacă reușim, urmează dubla cu cele două echipe din vârful clasamentului și putem spera la locul 2. E mai frumos așa campionatul, noi nu avem absolut nimic în mână, cei de la CFR au multe puncte avans.”, a spus Laurenţiu Reghecampf după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și