Închide meniul

Noi detalii despre plecarea lui Gabi Tamaş de la Astra. Dezvăluirile lui Bogdan Andone

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 17:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Noi detalii despre plecarea lui Gabi Tamaş de la Astra. Dezvăluirile lui Bogdan Andone

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabi Tamaş poate ajunge la Rapid

”Gabi Tamaș a avut o înțelegere cu clubul, a discutat cu președintele și cu patronul pentru prelungire. Am înțeles că a avut o problemă personală și a decis să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E o pierdere pentru noi. Am discutat cu el la telefon, nu e nicio problemă între noi, va veni zilele viitoare la teren să își ia la revedere de la colegi”, a declarat Bogdan Andone.

Oferte pentru Gabi Tamaş

Gabi Tamaș și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu, dar fundașul în vârstă de 36 de ani nu duce lipsă de oferte.

Relaţia foarte bună pe care Tamaş o are cu fostul său agent, Florin Manea, l-a făcut pe jucătorul ajuns la 36 de ani să promită că va evolua pentru Rapid, în stagiunea viitoare, dacă giuleştenii vor promova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și