Închide meniul

Noi săgeți pentru conducerea lui Dinamo. ”Știu foarte bine ce golănie s-a întâmplat acolo!”

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 8:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Noi săgeți pentru conducerea lui Dinamo. ”Știu foarte bine ce golănie s-a întâmplat acolo!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Noi săgeți pentru conducerea lui Dinamo. ”Știu foarte bine că golănie s-a întâmplat acolo!”

Neagoe i-a atacat pe Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu, care au avut un management defectuos. Tehnicianul nu e surprins că Dinamo a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, după nu mai puțin de șase înfrângeri la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe, despre situația de la Dinamo

”Eu nu sunt dinamovist, eu sunt om de fotbal. Dinamo a fost echipa la care nu am apucat să îmi fac meseria. Nici nu am semnat și am fost huiduit și înjurat. Aici a fost cu totul altceva. Am rămas cu un gust foarte amar, dar asta nu înseamnă că le doresc răul celor de la Dinamo. Echipa este într-o situație urâtă. Nu e un dezastru, au retrogradat și alte echipe. Eu știu foarte bine ce golănie s-a întâmplat la Dinamo. Nu are niciun rost, nu mă interesează asemenea persoane. 

Am rămas cu un gust amar după tot ce s-a întâmplat acolo. La Dinamo nu am avut timp, iar asta nu e neapărat din cauza oamenilor de acolo. Nu mai contează”, a spus Neagoe, pentru ProSport.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:11

FotoGestul superb al tricolorilor după ce au fost eliminaţi de la EURO! Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut şi un mesaj pentru gazde

11:27

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și