Închide meniul

Noul staff de la FCSB a făcut planul de bătaie pentru perioada de pregătire! Ce le-au pregătit jucătorilor

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2020, 16:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Noul staff de la FCSB a făcut planul de bătaie pentru perioada de pregătire! Ce le-au pregătit jucătorilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la FCSB, după câştigarea Cupei

Noul staff de la FCSB ar dori să le acorde jucătorilor câteva zile libere. Roş-albaştrii speră să joace ultima etapa pe 3 august, întrucât exista varianta să fie programaţi şi pe 4 august, astfel încât fotbaliştii să aibă o mini vacanţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform informaţiilor AntenaSport, Petrea, Pintilii şi Neubert ar dori să începă pregătirea pentru noul sezon în weekend-ul 8-9 august, cau cel târziu luni, 10 august, astfel încât să aibă la dispoziţie două săptămâni de pregătire.

Toni Petrea: "Este complicat, perioada este foarte scurtă"

Toni Petrea a dezvăluit că el şi colegii săi au regândit programul de pregătire de 2-3 ori pentru că timpul este foarte scurt.

"Avem o problemă că nu ştim când vom juca ultima etapă, ştim doar că vom juca mâine, atât. În rest nu putem să vorbim despre alte lucruri pentru că nu ştim dacă se va mai juca ultima etapă.

Este complicat, am făcut vreo 2-3 programe pe care le-am anulat, le-am regândit. Perioada este foarte scurtă, noul campionat va începe pe 22, avem şi Europa League pe 27 august, nu prea avem timp de vacanţă, nu prea avem timp de pregătire aşa cum ne-am fi dorit", a declarat Toni Petrea.

Reclamă

Sezonul următor din Liga 1 este programat să înceapă pe 22 august, iar FCSB va debuta în Europa League pe 27 august.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League Vezi toate știrile
Citește și