Închide meniul

Nu a fost bun pentru Rapid, dar joacă în Ligue 1. "Râdeau de el, că nu știe să stea în picioare"

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2020, 13:39

Nu a fost bun pentru Rapid, dar joacă în Ligue 1. "Râdeau de el, că nu știe să stea în picioare"

Profimediaimages

Jean Onana a fost în probe la Rapid

  • Camerunezul a fost adus în probe la Rapid
  • Alb-vișiniii nu i-au oferit un contract
  • Mijlocașul de 20 de ani a debutat la Lille

Mijlocașul s-a dus în Portugalia, la Leixoes, iar în acest an a bifat primele minute în Ligue 1. Evoluează chiar pentru vicecampioana Franței, Lille.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jean Onana a ajuns la Lille după ce a fost refuzat de Rapid

În urmă cu un an, Florin Manea l-a adus pe Jean Onana la Rapid. Alb-vișiniii au cerut să îl bage în probe până să îi ofere un contract, dar nu au fost mulțumiți de fotbalistul african și l-au refuzat. 

Onana a fost însă pe placul lui Christophe Galtier. Antrenorul lui Lille a decis să îl debuteze chiar în meciul cu Olympique Marseille. Florin Manea a răbufnit și nu s-a ferit să-l critice pe Daniel Pancu.

Reclamă

"L-am avut pe Jean Onana în probe, iar noi l-am dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța, la Lille. A jucat un meci în Liga 3, chiar cu Progresul, în Giulești, pe un nămol… Rădeau câțiva de el, ăsta nu știe să stea în picioare. Eu le-am zis «Băi, vedeți că e bun. Mie îmi place negrul ăla. E adus pe filiera mea». La un an de zile, joacă la Lille, în prima ligă din Franța. Mai râdea și Pancu de el, da. Acum zice «Nu, domne, mie mi-a plăcut de el». După ce a văzut că joacă la Lille… Dacă ți-a plăcut, de ce nu l-ați luat?", a declarat Florin Manea pentru Gazeta Sporturilor.

Giuleștenii au refuzat, de-a lungul timpului, o serie de jucători importanți. John Obi Mikel putea veni gratis în 2004, dar s-a considerat că nu se va adapta. Apoi, Mircea Rednic l-a avut în probe pe Seydou Doumbia și nu a fost convins de atacantul ivorian. Pe lista jucătorilor refuzați de Rapid este și Aleksandar Kolarov.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi