Închide meniul

Nu a mai rezistat şi a răbufnit încă de la pauză! Mihai Stoica, atac la adresa arbitrului din Hermannstadt – FCSB: "Penalty inventat contra noastră!"

Alexandru Ivan Publicat: 14 februarie 2021, 17:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Nu a mai rezistat şi a răbufnit încă de la pauză! Mihai Stoica, atac la adresa arbitrului din Hermannstadt – FCSB: "Penalty inventat contra noastră!"

Hepta

Hermannstadt - FCSB

  • Penalty controversat în Hermannstadt - FCSB
  • Mihai Stoica a răbufnit

“Până acum, aveam o medie de un penalty/meci neacordat, de regulă la 0-0. Acum, avem în sfârșit parte de o schimbare. Penalty inventat contra noastră!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Penalty controversat în Hermannstadt – FCSB 

În minutul 13, arbitrul Cătălin Popa a dictat o lovitură de la 11 metri care a stârnit revolta jucătorilor de la FCSB. 

Reclamă

Sibienii au executat o lovitură liberă, iar Bagaric a intrat în contact cu Andrei Vlad. Jucătorul lui Hermannstadt a reușit să "ciupească" balonul şi a căzut imediat după contactul cu portarul lui FCSB. 

Ciocnirea dintre cei doi pare mai degrabă forțată de Bagaric, care a accentuat faza cu o cădere spectuloasă. Arbitrul Cătălin Popa a dictat 11 metri fără nicio ezitare. 

Reclamă

Mihai Stoica a răbufnit și în timpul meciului Chindia – CFR Cluj 0-1 

În urmă cu două etape, CFR Cluj a câștigat cu 1-0 pe terenul Chindiei Târgoviște. Ardelenii au marcat golul decisiv după un penalty la fel de controversat precum cel din meciul FCSB-ului. Mihai Stoica nu a rezistat și a răbufnit și atunci pe rețelele de socializare. 

"Păi, cum facem cu antebrațul lui Ben Youssef în gâtul lui Pițian? Nu seamănă cu duelul Miron – Vojtus? Că hențul lui Camora de la același meci nu-l compar cu cel pentru care s-a dat penalty azi. Cea mai tare e că și ei vor VAR", a scris Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:21 „Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova 19:59 LIVE VIDEOFC Porto – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY. Alex Dobre e rezervă la oaspeţi. Gil Vicente – Sporting a fost 0-4 19:54 Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic! 19:42 „Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj 19:31 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul 19:17 VIDEOParma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B! 19:09 FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4! 19:00 VIDEOWest Brom – Sunderland 0-1 şi Leeds – Blackburn 0-1 au fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru Leeds, care spera la primul loc 18:57 U Cluj – Petrolul LIVE SCORE (21:30). „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Echipele probabile 18:26 VideoValentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: "Are tot ce îi trebuie"
Liga 1 • 15:26
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie”
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 12:43
FOTO
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 al FCSB-ului pe Neluţu Varga
Liga 1 • 11:54
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare