Închide meniul

„Nu a simțit apreciere!” Noi detalii despre plecarea lui Budescu de la FCSB: „Jucători ca el sunt din ce în ce mai rari!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2022, 20:43

„Nu a simțit apreciere! Noi detalii despre plecarea lui Budescu de la FCSB: „Jucători ca el sunt din ce în ce mai rari!

Constantin Budescu a fost criticat de Gigi Becali

Profimediaimages

Făcut praf de Gigi Becali pentru excesul de „exterioare” din timpul meciurilor, Budescu şi-a reziliat contractul cu FCSB. Dani Coman spune că Budescu nu s-a simţit apreciat la FCSB şi tocmai de aceea nu a dat cel mai bun randament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu nu numai că mi-e prieten, e și finul meu. Îmi pare rău că s-a despărțit de FCSB, pentru că a venit cu tot sufletul. Dar sunt ferm convins că își va găsi o echipă foarte bună, pentru că jucători ca Budescu sunt rari. Budescu era la fel și în trecut, doar că lui îi trebuie o conjunctură favorabilă.

Trebuie să se simtă apreciat și atunci, da, poate da totul. Putea ajuta FCSB-ul mult mai mult decât a făcut-o, dacă simțea apreciere. Jucători cu tehnica și viziunea, pe care o are, sunt din ce în ce mai rari. Budescu nu e jucător de Liga 2, nu s-ar pune problema ca el să vină la Sibiu, pentru că nu-și permit multe echipe să-l aibă pe Budescu. Eu spun că nu a simțit apreciere la FCSB„, a spus Dani Coman pentru fanatik.ro.

Constantin Budescu a plecat de la FCSB

FCSB a anunțat oficial că s-a despărțit de mijlocașul Constantin Budescu. Jucătorul de 32 de ani părăsește clubul lui Gigi Becali la mai puțin de șase luni de la venirea sa.

„Mulțumim, Constantin Budescu! FCSB și Constantin Budescu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Atacantul s-a prezentat joi la Baza Sportivă FCSB, unde s-a despărțit de colegi și membrii staff-ului. Clubul nostru îi mulțumește pentru contribuția din acest sezon și îi urează mult succes în continuare!”, a fost mesajul oficial al celor de la FCSB pentru Budescu.

Reclamă

Budescu a bifat 11 meciuri pentru FCSB în toate competițiile, reușind să-și treacă în cont un gol și un assist. Mijlocașul de 32 de ani este cotat la 1,3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

La FCSB, ”Budi” avea un salariu de 240.000 euro pe an (20.000 de euro pe lună), acesta fiind al treilea cel mai mare din lotul roș-albaștrilor, după Florin Tănase și Claudiu Keșeru.

Patronul roș-albaștrilor i-a oferit mijlocașului 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. La semnarea contractului cu gruparea din Capitală, ”Budi” a primit 200.000 de euro. ”Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și