Închide meniul

"Nu am probleme cu greutatea, se pare că am slăbit rapid!" Eric, savuros după ce şi-a învins fosta echipă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 august 2020, 18:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:49

"Nu am probleme cu greutatea, se pare că am slăbit rapid!" Eric, savuros după ce şi-a învins fosta echipă

Eric, la AS.ro LIVE

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Pentru Eric acesta a fost un meci special. Gaz Metan este echipa în tricoul căreia a făcut istorie în România. După primul meci din noul sezon, Eric a anunţat că a scăpat şi de problemele cu greutatea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am ascuns ce dragoste am pentru Mediaș, dar sunt jucător profesionist, trebuie să dau totul pentru Voluntari si sunt fericit că am ajutat echipa cu o pasă de gol. 

Eric: "Nu am probleme cu greutatea"

Nu am probleme cu greutatea, se pare că am slăbit rapid. Asta e. Dacă joc 5 minute sau 90, vreau să ne atingem obiectivul, să nu ne batem la playout.

Eu am fost împotriva sistemului cu playoff și playout, dar asta cu locul de Europa e frumos. Avem o șansă”, a declarat Eric la Digisport

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și