Închide meniul

"Nu am relaţii intime cu jucătorii de fotbal!" Scandal uriaş în România. O altă femeie, confundată cu Laurette Atindehou: "Îmi afectează viaţa"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 15:56

"Nu am relaţii intime cu jucătorii de fotbal!" Scandal uriaş în România. O altă femeie, confundată cu Laurette Atindehou: "Îmi afectează viaţa"

Facebook Laurette Nogo

Laurette Nogo

Laurette Nogo spune că a fost confundată cu celebra mulatră şi a transmis un mesaj ferm pe reţelele de socialiazare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ați putea oare să nu mai faceți comparații între mine și ea? Mereu când îmi zic prenumele, toată lumea, și aici nu mă refer doar la cei din lumea fotbalului, crede că sunt ea. Iar când cineva întreabă de mine, se zice că sunt un fake-agent și multe altele… doar pentru că sunt confundată cu ea! Laurette Lore Nogo NU are relații intime cu jucătorii de fotbal, ci doar profesionale! E nevasta și amanta unui singur bărbat, și acela este Salif Nogo! Sunt impresar și singurele întâlniri ce le am cu jucătorii sunt până în ora 8 cel târziu și doar întâlniri profesionale!

Mi-aș dori să se clarifice odată și pentru totdeauna această problemă pentru că îmi afectează viața profesională! Mi se întâmplă să fiu întrebată de patronii cluburilor dacă sunt «această Laurette» înainte să ajung să discut despre propuneri ale dosarelor sau transferuri ale jucătorilor! Nu controlez viața nimănui, decât pe a mea. Nu răspund pentru ceea ce fac alte femei și pentru comportamentul acestora! Răspund doar despre viața mea! Vă rog doar să nu mai vorbiți dacă nu cunoașteți!”, a scris Laurette Nogo, pe Instagram.

Senegalezul, cu Laurette şi o altă femeie, în jacuzzi

Caz şocant la Dinamo. Unul dintre jucători, Magaye Gueye, s-a filmat alături de două femei, în jacuzzi. El înjură clubul pentru că nu e plătit.

Magaye Gueye apare într-un clip, în jacuzzi. Are alături două femei. Una dintre ele este un cunoscut fotomodel, Laurette, cu care senegalezul are o relaţie.

Reclamă

Gueye a lipsit de la primul meci al sezonului, cu Hermannstadt, după ce a invocat probleme musculare.

Cine este Magaye Gueye şi cum s-a cunoscut cu Laurette Atindehou

Născut în Franţa, cu origini senegaleze, Magaye Gueye are 30 de ani şi joacă la Dinamo din luna octombrie a anului trecut. El are un salariu de 25.000 de euro şi un contract valabil până în 2022.

Everton e cea mai renumită echipă din cv-ul lui Gueye, care a venit la Dinamo, după ce a jucat în Azerbaidjan, la Qarabag.

Reclamă 4 / 0/3

Gueye are o relaţie cu Laurette Atindehou de la finalul anului trecut. Cei doi s-au cunoscut după ce au fost schimb de like-uri pe Instagram.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și