Închide meniul

”Nu am văzut în viața mea! E greu de crezut în orice campionat!” Marius Șumudică îi face praf pe jucătorii CFR-ului: ”Am fost șocat! E neputință!”

Dragoș Vasile Publicat: 23 februarie 2022, 20:23

Reclamă
”Nu am văzut în viața mea! E greu de crezut în orice campionat!” Marius Șumudică îi face praf pe jucătorii CFR-ului: ”Am fost șocat! E neputință!”

Marius Șumudică e fostul antrenor de la CFR Cluj

Marius Șumudică, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Marius Șumudică îi face praf pe jucătorii CFR-ului

Am un semn de întrebare, mă uitam la golul lui Junior Morais, nu am văzut în viața mea, i-a luat din careul lui și până în careul celălalt, am crezut că îi ține unul cu zgârciul din tribună pe cei de la CFR Cluj. Ia uitați-vă cum trece de ei fără probleme. Asta e diferență între campioană și echipa de pe locul 8? Se poate întâmpla așa ceva? E greu de crezut în orice campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă îmi arăți la Manchester City că ia unul mingea din 16 și se duce până în 16, zic ’Bravo’! Eu am fost șocat. Lipsă de agresivitate, să nu poți să îl oprești, e neputință, alergau pe lângă el. Nu îi pun faza aia în cârcă lui Petrescu. Cred că și pe el l-a pus pe gânduri”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu a dat de pământ cu jucătorii după victoria chinuită cu Rapid

CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Rapid, în etapa a 27-a a Ligii 1. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au impus in extremis și s-au distanțat la opt puncte de FCSB. La final, ”Bursucul” a fost un car de nervi și a pus tunurile pe elevii săi.

”Bună întrebare! Nu vezi fața mea? Eu sunt de vină că sunt antrenor. Nu am știut ce să fac la pauză. În afară de rezultat, dezastru. Au fost penibili în repriza a doua. Dacă ei cred că mai câștigă un meci, se înșeală. E cea mai proastă repriză de când sunt la CFR. Niciun jucător, poate doar Graovac, nu s-a salvat.

Nu avem nicio șansă, nici la campionat, nici la Europa. Nu mai e o întâmplare că am fost egalați. Nu vorbesc după meciuri, trebuie să mă calmez. E altă echipă, alți jucători. Voi face schimbări, e singura șansă. Parcă nu voiau să joace”, a răbufnit Dan Petrescu la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona Vezi toate știrile
Citește și