Închide meniul

„Nu analizez antrenorii, nu complotez împotriva lor!” Steliano Filip, o nouă reacţie după ce Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2021, 18:06

„Nu analizez antrenorii, nu complotez împotriva lor! Steliano Filip, o nouă reacţie după ce Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo

Steliano Filip, unul dintre liderii din vestiar de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Steliano Filip a fost unul dintre jucătorii cu care Mircea Rednic a intrat în conflict. Fundaşul stânga spune rolul lui este să joace fotbal şi nu să schimbe antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip, o nouă reacţie după ce Mircea Rednic a fost dat afară

Primesc multe mesaje în ultima perioadă și nu neapărat cele mai frumoase. Până la urmă ce am făcut? Am răspuns civilizat unui mesaj și am întrebat dacă antrenorul lui Dinamo a avut performanțe. Atât. Nu analizez antrenorii, nu complotez împotriva lor, tot ce îmi doresc este să joc fotbal și nimic altceva” a declarat Steliano Filip pentru prosport.ro.

Steliano Filip: „Nu am nicio problemă cu Mircea Rednic”

Fundaşul dinamoviştilor spune că nu are nimic personal cu Mircea Rednic, cel care l-a trimis la echipa a doua.

„Cu Mircea Rednic nu am nicio problemă. Nu am luat-o personal. A fost decizia lui, se mai întâmplă și d-astea în fotbal. Am fost aruncat la echipa a doua și am acceptat decizia staff-ului tehnic. Acum, după această schimbare, sunt la dispoziția noului antrenor. Îmi doresc mult să înțeleagă toți că eu în calitate de jucător mă limitez la antrenamente și joc. Nimic altceva. Nu caut să demit sau să pun antrenori, nu îmi dau cu părerea despre antrenori.

Am renunțat la multe avantaje pentru a semna cu Dinamo din dragoste pentru echipa la care m-am consacrat. Recunosc că mă deranjează când suporteri care nu știu exact ce s-a întâmplat îmi dau mesaje și mă înjură. Eu îi respect oricum, dar i-aș ruga să se gândească bine înainte să jignească. Să analizeze bine și să vadă dacă am cu adevărat vreo vină sau nu”, a mai spus Steliano Filip.

Reclamă

Mircea Rednic nu îşi revine după ce a fost demis de la Dinamo

Mircea Rednic a venit cu lămuriri după ce a fost anunţat, prin SMS şi e-mail, că a fost dat afară de la Dinamo. Chiar dacă Flavius Stoican a fost numit deja în locul său, „Puriul” a dezvăluit că nu a semnat rezilierea contractului. Aşteaptă să vadă ce propunere îi va face Iuliu Mureşan.

Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo.

Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic. Ce înseamnă un comunicat?

Reclamă 4 / 0/3

Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere„, a reacţionat Mircea Rednic la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și