Închide meniul

„Nu avem casă!” Mihai Iosif, dezlănțuit. Mesaj categoric după Rapid – FC U Craiova 1948 0-0. „Să nu uităm că suntem o nou-promovată”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 noiembrie 2021, 23:14

„Nu avem casă! Mihai Iosif, dezlănțuit. Mesaj categoric după Rapid – FC U Craiova 1948 0-0. „Să nu uităm că suntem o nou-promovată

Mihai Iosif, discurs categoric

Hepta

Echipa lui Iosif o duce bine în Liga 1, dar Rapidului nu i-a mers la fel de bine și în Cupa României. Giuleștenii au fost eliminați de Poli Timișoara, scor 0-2, la capătul unui meci dezamăgitor. Mihai Iosif le-a luat apărarea elevilor săi și-a plâns că Rapid nu are deocamdată stadionul și baza ei de antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif, dezlănțuit. „Nu avem casă!”

„Eu cred că am făcut un meci bun spre foarte bun. I-am dominat 80 de minute categoric. Și cu o echipă de cartier dacă joci, 10 minute ajung și ei la poartă. Astăzi ne-a lipsit doar golul. Felicit jucătorii pentru atitudine, pentru dăruire.

Am decis de la Timișoara să-l folosesc o repriză, dar bineînțeles criticile vin în necunoștință de cauză. Golul lipsește. Sunt mulțumit pentru rezultat, nu pentru scor. Suntem peste tot acasă, dar de fapt nu suntem nicăieri. Nu avem casa noastră.

Eu cred că e o supărare accentuată, suntem foarte supărați și noi. Cu Timișoara a fost un meci pe care l-am pierdut. L-am dominat autoritar, dar l-am pierdut pe teren, pentru că adversarii ne-au dat două goluri”, a spus Iosif după Rapid – FC U Craiova 1948 0-0.

În următoarea rundă, Rapid are meci cu Academica Clinceni, „lanterna roșie a Ligii 1”. Ilfovenii n-au câștigat niciun meci în acest sezon. Chiar și așa, Iosif a făcut apel la concentrare din partea elevilor săi.

Reclamă

„Suntem o nou-promovată. Primul meci, jucat cu Chindia, abia atunci am putut folosi primul 11. Cu Clinceni este un meci pe care vreau să-l tratăm cu maximă seriozitate. Clinceni poate produce surprize, sper să nu se întâmple cu noi.

În vestiar suntem… astăzi am spus, o vorbă veche: „toți pentru unul și unul pentru toți”. Citeam azi că suntem echipa cu cele mai multe puncte de când este acest sistem cu play-off și play-out. La Rapid, pentru a reuși, este nevoie de unitate totală”, a mai spus Mihai Iosif.

Rapid – FC U Craiova 1948 0-0

Cu toate că a fost o remiză albă, meciul dintre Rapid și FC U Craiova 1948 a fost de-a dreptul spectaculos. Rapidiștii au ratat marile ocazii în prima repriză. Cea mai mare i-a aparținut lui Sefer, care a lovit bara de la vinclul porții lui Mogoșanu, de la peste 35 de metri.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a început tare și repriza a doua. Cele mai mari ocazii le-a avut Adrian Bălan, care a încercat să înscrie din toate pozițiile, inclusiv din foarfecă. Sefer a prins un alt șut bombă, de această dată din lovitură liberă, dar Mogoșanu a respins din nou.

Apoi a venit rândul oltenilor să iasă la atac. Italianul Andrea Compagno a ratat cea mai mare ocazie. El n-a reușit să-i dea gol lui Horațiu Moldovan din cinci metri, singur în careul Rapidului. La câteva minute după acea fază, Săpunaru s-a luat la ceartă cu Adrian Mititelu Jr. din cauza unei sticle aruncate în teren de pe margine.

S-a terminat 0-0 între Rapid și FC U Craiova 1948. Cu această remiză, giuleștenii au urcat pe loc de play-off, cu 23 de puncte. De cealaltă parte, oltenii lui Adrian Mititelu Jr. rămân pe poziția a 12-a, cu 13 puncte.

Recomandări
  • Rapid – FC U Craiova 1948 0-0
  • Reacția lui Mihai Iosif

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și