Închide meniul

"Nu cred că a greșit vreo pasă". Toni Petrea a descoperit jucătorul perfect de la FCSB! Mesaj surprinzător pentru Man şi Tănase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 20:20

"Nu cred că a greșit vreo pasă". Toni Petrea a descoperit jucătorul perfect de la FCSB! Mesaj surprinzător pentru Man şi Tănase

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea, despre FCSB - Astra 3-0

FCSB și-a consolidat poziția de lider grație victoriei cu 3-0 din fața Astrei. Antrenorul Toni Petrea a fost mulțumit de jocul echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic a fost jucătorul care l-a încântat pe antrenorul liderului. Jucătorul transferat chiar de la Astra pentru 400.000 euro. Fundașul a jucat vineri prima partidă în triocul lui FCSB.

”Nu cred că a greşit vreo pasă, a jucat foarte bine, mă bucur că s-a adaptat foarte repede la stilul nostru de joc şi băieţii l-au primit foarte bine în echipă. A avut o evoluţie consistentă şi nu poate decât să mă bucure lucrul asta şi să-mi dea încredere pe viitor”, a spus Petrea, conform Digisport

Toni Petrea: "Aștept și mai mult de la ei"

Dennis Man şi Florin Tănase au făcut show cu Astra. Primul a deschis scorul cu o lovitură de cap impecabilă, iar căpitanul FCSB a reuşit o dublă. 

”Aştept şi mai mult de la ei, şi din aspecte tehnico-tactice, al realizărilor personale cu golurile marcate e foarte ok, dar am şi mai mari aşteptări de la ei. Urmează meciul cu Viitorul. Va fi la fel de disputat, o echipă tânără ca şi a noastră, ofensivă, cred că va fi un meci frumos”, a mai spus Toni Petrea.

Reclamă

Toni Petrea: "Avem toate documentele cerute"

FCSB a iscat primul scandal în Liga 1 în acest an când a plecat într-un stagiu de pregătire în Antalya și a evitat carantina la revenirea în țară. Toni Petrea a refuzat să comenteze acest subiect la finalul meciului cu Astra, dar a precizat că echipa a prezentat toate actele necesare. 

 ”N-avem nicio problemă, avem toate lucrurile puse la punct, toate documentele cerute, le-am adus, nu vreau să intru în polemică pe tema asta, fiecare e liber să spună ce vrea”, a declarat acesta.

Elevii lui Toni Petrea ocupă primul loc în Liga 1, la trei lungimi în fața lui CFR Cluj, ocupanta locului secund. Echipa lui Gigi Becali are patru puncte avans și față de Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, o mașinărie de goluri

A fost a doua victorie din ultimele trei etape pentru FCSB. Echipa bucureșteană are cel mai bun atac din Liga 1, cu 40 de goluri marcate în 16 meciuri. FCSB dă și primii doi golgheteri ai campionatului, Dennis Man și Florin Tănase au câte 13 și, respectiv, 11 reușite.

FCSB a înscris cât au făcut-o împreună la un loc CFR Cluj și Craiova. Elevii lui Toni Petrea au o medie de 2,5 goluri pe meci și au reușit să găsească drumul spre gol în aproape toate meciurile din acest campionat, cu excepția eșecului 0-2 cu CFR Cluj.

Pentru FCSB urmează deplasarea de pe terenul Viitorului.

Recomandări
  • Toni Petrea, cucerit de noul său jucător
  • Cum comentează cantonamentul din Antalya

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și