Închide meniul

"Nu cred că spaniolii mai vin în România!" Ioan Andone a vorbit despre planul pus la cale de conducerea celor de la Dinamo: "Eu ştiu asta!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 20:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

"Nu cred că spaniolii mai vin în România!" Ioan Andone a vorbit despre planul pus la cale de conducerea celor de la Dinamo: "Eu ştiu asta!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ioan Andone a vorbit despre situaţia de la Dinamo

Ioan Andone a făcut dezvăluiri din interiorul celor de la Dinamo. Andone spune că actuala conducere a celor de la Dinamo caută un investitor pentru a prelua clubul de la Pablo Cortacero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, oficialul celor de la FC Voluntari nu crede că spaniolii vor mai veni în România. 

"Acum, rezultatele se sparg în capul lor, în loc să se spargă în capul spaniolilor, care trebuiau să vină cu  banii, ei trebuiau să facă eforturile astea mari, ei trebuiau să ajute. DDB trebuia să ajute şi ce fac ei nu stiu dacă cineva, dacă vreun club din România va mai avea asemenea suporteri.

Ioan Andone: "Ştiu că ei caută un investitor"

Din ce ştiu eu, din ce discuţii am mai avut cu ei, ştiu că ei caută un investitor să cumpere acţiunile de la spanioli. Dar eu cred că spaniolii nu mai vin prin România.

Mi-ar părea extrem de rău (n.r. – dacă Dinamo ar retrograda). Am trăit 11 ani acolo, şapte ca jucător, patru ca antrenor, aici am câştigat campionate, cupe, am jucat în cupe europene. Pentru ei am jucat, am antrenat în cupe europene, pentru Dinamo. E păcat ca Dinamo să retrogradeze", a declarat oficialul lui FC Voluntari pentru Telekom Sport

Reclamă

Dinamo, trei victorii la rând

Dinamo a câştigat ultimele trei meciuri din play-out şi s-a îndepărtat pentru moment de zona periculoasă din clasament.

Echipa pregătită de Dusan Uhrin are 24 de puncte, cu patru etape rămase de jucat. "Câinii" sunt pe locul 5, la doar 4 puncte de prima poziţie care duce direct în liga secundă, ocupată acum de Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și