Închide meniul

"Nu cred că spaniolii mai vin în România!" Ioan Andone a vorbit despre planul pus la cale de conducerea celor de la Dinamo: "Eu ştiu asta!"

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 20:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Reclamă
"Nu cred că spaniolii mai vin în România!" Ioan Andone a vorbit despre planul pus la cale de conducerea celor de la Dinamo: "Eu ştiu asta!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ioan Andone a vorbit despre situaţia de la Dinamo

Ioan Andone a făcut dezvăluiri din interiorul celor de la Dinamo. Andone spune că actuala conducere a celor de la Dinamo caută un investitor pentru a prelua clubul de la Pablo Cortacero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, oficialul celor de la FC Voluntari nu crede că spaniolii vor mai veni în România. 

"Acum, rezultatele se sparg în capul lor, în loc să se spargă în capul spaniolilor, care trebuiau să vină cu  banii, ei trebuiau să facă eforturile astea mari, ei trebuiau să ajute. DDB trebuia să ajute şi ce fac ei nu stiu dacă cineva, dacă vreun club din România va mai avea asemenea suporteri.

Ioan Andone: "Ştiu că ei caută un investitor"

Din ce ştiu eu, din ce discuţii am mai avut cu ei, ştiu că ei caută un investitor să cumpere acţiunile de la spanioli. Dar eu cred că spaniolii nu mai vin prin România.

Mi-ar părea extrem de rău (n.r. – dacă Dinamo ar retrograda). Am trăit 11 ani acolo, şapte ca jucător, patru ca antrenor, aici am câştigat campionate, cupe, am jucat în cupe europene. Pentru ei am jucat, am antrenat în cupe europene, pentru Dinamo. E păcat ca Dinamo să retrogradeze", a declarat oficialul lui FC Voluntari pentru Telekom Sport

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo, trei victorii la rând

Dinamo a câştigat ultimele trei meciuri din play-out şi s-a îndepărtat pentru moment de zona periculoasă din clasament.

Echipa pregătită de Dusan Uhrin are 24 de puncte, cu patru etape rămase de jucat. "Câinii" sunt pe locul 5, la doar 4 puncte de prima poziţie care duce direct în liga secundă, ocupată acum de Hermannstadt.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și