Închide meniul

"Nu credea că sunt în stare de asta!" Antrenorul care a negociat cu Gigi Becali o săptămână ca să vină la FCSB: "Mi-a spus că a avut discuţii cu Florin Tănase"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2021, 8:51

"Nu credea că sunt în stare de asta!" Antrenorul care a negociat cu Gigi Becali o săptămână ca să vină la FCSB: "Mi-a spus că a avut discuţii cu Florin Tănase"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a negociat cu Ilie Poenaru

Ilie Poenaru nu s-a înţeles cu Gigi Becali şi a ales să rămână la Academica Clinceni, echipă pe care în acest sezon a ajuns în play-off. Antrenorul ilfovenilor a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am avut discuții cu domnul Becali o săptămână, sezonul trecut, dar nu a fost să fie. FCSB era în preliminariile Europa League (n.r. înainte de play-off-ul cu Vitoria Guimaraes, pierdut). Am avut discuții în care domnul Becali îmi spunea deja cam ce ar vrea să fac acolo, că are nevoie de disciplină.

Mi-a spus că a avut discuții cu Florin Tănase, pe care eu l-am antrenat la Voluntari. El i-a vorbit la superlativ despre mine și a fost încântat de ce a auzit. Nu credea că eu sunt în stare să fac disciplina asta la o echipă. Își dorea, așa mi-a și spus, că disciplina lipsește din vestiarul FCSB-ului. Că vrea o mână de fier, pe cineva care să îi facă să tacă”, a declarat Ilie Poenaru, la Looksport.

Click aici pentru a te înscrie în concursul WorkOut from Home, care îţi poate transforma casa într-o sală de fitness! Super-premii te aşteaptă aici!

Ilie Poenaru se luptă cu FCSB în play-off

Ilie poenaru a devenit rivalul lui Gigi Becali în lupta la titlu. Academic Clinceni a reuşit o performanţă fantastică şi s-a calificat în play-off-ul Ligii 1, pentru prima dată în istorie. 

Reclamă

Clasamentul Ligii 1, la începutul play-off-ului

* FCSB şi Sepsi au beneficiat de rotunjire

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și