Închide meniul

"Nu e problema mea! Daniel Oprița, după scandalul monstru de la Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2: "Numai noi avem de pierdut"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 mai 2021, 13:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

"Nu e problema mea! Daniel Oprița, după scandalul monstru de la Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2: "Numai noi avem de pierdut"

Daniel Opriţa, ultimele detalii înainte de CSA Steaua - Dinamo

Daniel Oprița, în timpul unui interviu/ AS.ro

Imediat după încheierea jocului, patronul celor din Mostiştea Ulmu, Vasile Târşolea, a lansat acuzaţii dure la adresa arbitrului. Acesta a spus că CSA a primit un penalty inexistent, iar un jucător de la echipa sa a fost eliminat, deși a văzut un singur cartonaș galben. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Oprița, după Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2

"Arbitrii greşesc, se fac greşeli. Noi sper să ne concentrăm în continuare pe următorul meci, pe retur, pentru că nu e totul jucat. Jucăm acasă, se poate întâmpla. Jucăm pe terenul nostru, cu iarbă normală, ar trebui să fim avantajaţi, să scăpăm de tracul ăsta. Din cele 4 de la baraj, presiunea cea mai mare e pe noi. Numai noi avem de pierdut.

Chiar dacă sunt jucători cu experienţă, când joci la un asemenea club, nu e uşor. Băieţii au caracter, sunt puternici, au avut dorinţă, au alergat, au avut o atitudine bună şi îi felicit pentru lucrul ăsta. Nu e uşor nici pentru ei, presiunea e destul de mare", a fost reacția lui Daniel Oprița

Patronul de la Mostiștea Ulmu cere rejucarea meciului. În caz contrar, acesta ameninţă cu retragerea din campionat. Mai mult, Târşolea e de părere că CSA ar trebui să ceară rejucarea meciului, în semn de fair-play. 

"Nu e problema mea. Aş accepta o rejucare, nu e nicio problemă. Nu am făcut un joc foarte bun. Am vrut să fim pragmatici, să nu riscăm nimic, dar dacă ne uităm la ocazii, puteam să începem meciul cu gol. Au fost multe ocazii. Şi noi am făcut greşeli în defensivă, când şi ei puteau să înscrie", a răspuns Daniel Opriţa.

Reclamă

Mostiştea Ulmu – CSA Steaua 0-2 | "Militarii", cu un pas în finala barajului de promovare

CSA Steaua a câştigat manşa tur cu Mostiştea Ulmu din barajul de promovare pentru Liga 2. "Militarii" s-au impus cu scorul de 2-0.

Adrian Ilie a deschis rapid scorul, în minutul 10, iar Pacionel a stabilit scorul final, în minutul 47, din penalty. Formaţia lui Daniel Opriţa a obţinut lovitură de la 11 metri după ce acelaşi Pacionel a căzut fără să fie atins.

În urma acestui rezultat, "militarii" pornesc cu prima şansă în returul programat săptămâna viitoare, pe 15 mai.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și