Închide meniul

”Nu înțeleg de ce îl ții pe bancă!” Jucătorul care nu are voie să lipsească de la FCSB! Dumitru Dragomir, sfat pentru Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 7:08 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:40

”Nu înțeleg de ce îl ții pe bancă!” Jucătorul care nu are voie să lipsească de la FCSB! Dumitru Dragomir, sfat pentru Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dumitru Dragomir, mesaj pentru Gigi Becali

Dragomir consideră că celor de la FCSB le lipsește un mijlocaș central care să stea între cei doi fundași și ”să nu fie destrăbălat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui FCSB îi trebuie un mijlocaș central, care să paseze. Nu înțeleg de ce îl ții pe Nedelcu pe bancă. E mai bun decât toți mijlocașii. Trebuie un mijlocaș care să stea între cei doi fundași centrali. Dacă nu el, atunci altul! 

Trebuie un mijlocaș care să nu fie destrăbălat și care să plece în atac.Trebuie să stea acolo, între fundași, pe porțiunea lui de teren. Steaua mereu rămâne doar cu fundașii centrali împotriva atacanților și mijlocașilor adverși”, a declarat Dragomir pentru gsp.ro.

Concluzia lui Dumitru Dragomir după FCSB – Clinceni

FCSB putea câștiga în prleungiri, cu Clinceni, dar arbitrul nu a acordat gol la capul lui Tănase. Dragomir consideră că echipa lui Becali a avut gol valabil.

"Da, eu cred că a fost gol valabil. Uitați-vă la mâna portarului de la Clinceni, a lui Ureche. Mâna e la jumătate de metru în spatele liniei.

Reclamă

Dacă e vreun fotograf la meci și a stat pe linia porții, atunci sigur a surprins momentul. Eu spun că a fost gol valabil", a concluzionat Dragomir.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campionatul 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și