Închide meniul

„Nu mă simt respectat şi nici apreciat!” Florin Niţă vrea să plece de la Sparta Praga şi nu exclude o revenire în Liga 1: „Chiar nu știu ce-mi rezervă viitorul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2021, 22:20

„Nu mă simt respectat şi nici apreciat! Florin Niţă vrea să plece de la Sparta Praga şi nu exclude o revenire în Liga 1: „Chiar nu știu ce-mi rezervă viitorul

Florin Niţă

Profimedia

Florin Niţă a pierdut postul de titular la Sparta Praga şi anunţă că vrea să plece de la formaţia din capitala Cehiei. Portarul naţionalei României ar fi dispus chiar să revină şi în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niţă vrea să plece de la Sparta Praga

Da, pentru că nu mă simt respectat și nici apreciat. Sunt sută la sută sigur că dacă era un alt portar, de naționalitate cehă, nu îi spunea absolut nimeni ceva despre acel meci. Nu știu ce să spun acum. Eu niciodată nu spun niciodată. Chiar nu știu ce-mi rezervă viitorul„, a spus Niţă pentru gsp.ro.

Florin Niţă a dezvăluit şi care a fost momentul în care au început problemele la Sparta Praga.

Citește și:

Florin Niţă nu mai prinde echipa la Sparta Praga

După un meci în care toată echipa a jucat slăbuț și am pierdut cu 0-4, nu poți să iei o decizie și să schimbi portarul… După meciul ăla a fost ruptura și eu n-am simțit nimic din ce urma să se întâmple. Am făcut deplasarea cu echipa în Scoția pentru meciul cu Rangers. Înaintea meciului am avut două ședințe.

După prima dintre ele am ieșit din sala respectivă și antrenorul de portari mă cheamă. Am crezut că vor să-mi spună ceva legat de vreun jucător. Când mi-au spus: „Vezi că astăzi nu o să joci pentru că antrenorul a decis să te schimbe”. „OK, dar nu înțeleg, de ce?!”. Mi-au spus că o să fie doar pentru un meci. Iar după ce au mai trecut câteva meciuri am încercat să vorbesc cu oamenii să aflu. Poate nu îi place de fața mea sau poate nu fac ceva bine în meciuri, în antrenamente… Nu am aflat!„, a mai spus Florin Niţă.

Reclamă

Niță a început ca titular sezonul la Sparta Praga. Românul a fost integralist în toate meciurile disputate de echipa lui în campionat și cupele europene până la data de 25 noiembrie. De atunci, antrenorul Pavel Vrba l-a preferat între buturi pe cehul Dominik Holec.

Florin Niță joacă pentru Sparta Praga din ianuarie 2018, când s-a transferat de la FCSB pentru 1,35 milioane de euro. În prezent, portatul României e cotat la 1,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și