Închide meniul

„Nu mai prinde să joace titular, nu am ce să îi fac!” Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Claudiu Keşeru: „Acum câteva zile m-am interesat de el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2021, 12:47

„Nu mai prinde să joace titular, nu am ce să îi fac! Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Claudiu Keşeru: „Acum câteva zile m-am interesat de el

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a răbufnit şi a anunţat că atacantul Claudiu Keşeru nu va mai juca la FCSB. Patronul i-a transmis să plece, însă Keşeru ar vrea să mai rămână până în vară. Keşeru e la a doua echipă în acest sezon şi nu mai are drept să joace pentru o altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Claudiu Keşeru

Lucrurile sunt clare, nu am ce să îi mai fac lui Keșeru. El mă ia…că unde se duce până la vară, că a jucat deja pentru două echipe. Dar problema e că dacă el refuză să plece în iarna asta, atunci o să stea rezerva ăstora mici din atac de 19 ani. E treaba lui, dar aici nu mai prinde să joace titular, iar dacă vrea să îi fie rezerva unor copii de 19 ani, asta este. Și cu Budescu la fel.

Am cu cine să îl înlocuiesc pe Keșeru, stați liniștiți. Acum câteva zile m-am interesat și de Andrei Burlacu. Băiatul a fost accidentat și o să revină cât de curând. Vreau să îl văd la lucru și pe el, vreau să mă conving de ceea ce poate. O să își intre în formă și Coman, iar Keșeru să stea să se uite la ei dacă nu vrea să plece„, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB

Becali este hotărât să schimbe strategia la FCSB. Finanțatorul echipei a fost dezamăgit de faptul că echipa sa a fost dominată de Sepsi, în meciul încheiat la egalitate, 0-0. Acesta vrea să scape de salariile mari și nu mai vrea să bage bani în echipă. Pe lângă Keşeru, şi Budescu va pleca de la echipă.

Se termină cu salariile mari și vom juca cu jucătorii care rămân. Eu așa ceva nu mai fac, nu sunt idiot. Dacă te domină Sepsi, mai ai pretenții la fotbal? Nu mai poți! Atunci îmi văd de treaba mea, stau acasă. Nu ai cum să te bați în Europa dacă te bate Sepsi. Că pe noi ne-au bătut, cu 2 sau 3-0, alea trebuia să intre în poartă.

Reclamă

Nu am ceva cu Budescu. I-am zis că nu ne certăm. Nu îmi convine, e un salariu mare și nu are rost. De jucat nu va mai juca la noi. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man, iau banii pe Moruțan, mai pot trăi încă doi ani, și în 2023. La revedere, bani de la mine din buzunar nu mai dau! Tot ce e de vânzare, pac, vând imediat!

Ăsta e sentimentul meu de acum, de dezamăgire. Dar dacă ține strategia cu vânzare de jucători, mă ocup iar. Până acum m-a ținut la plutire. Dacă se mai întâmplă așa, merg înainte. Un lucru este clar, 500%: bani din buzunarul lui Becali pentru ca niște jucători să se joace cu mingea nu vor mai exista, pentru că nu sunt idiot, masochist, să-mi bat joc de banii mei! Dai foc la banii tăi”, a spus Becali.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și